Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'nın dekolte kuralını açıkladı

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'nın dekolte kuralını açıkladı
Güncelleme:

Sosyal medya paylaşımlarında "şort"u eksik olmayan Şeyma Subaşı bir takipçisinin sorusuna yanıt verirken sevgilisi Acun Ilıcalı'nın "dekolte" kuralını da açıklamış oldu.

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı, Instagram'da sürekli takipçileri ile fotoğraf paylaşıyor. Ünlü modacının kıyafet seçimleri de takipçilerinin dikkatini çekiyor. Bir pozunda kısacık şortuna takipçisi, "Acun hiç kıskanmıyor heralde" dedi, Subaşı'ndan yanıt gecikmedi.

"ACUN ÜST DEKOLTE SEVMEZ"

Şeyma Subaşı, takipçisinin yaptığı yoruma cevapsız kalmadı. Sevgilisi Acun Ilıcalı'nın, şortlarına karışmadığını ancak üst dekolteyi sevmediğini söyledi.

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'nın dekolte kuralını açıkladı - Resim : 1

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR ?

Şeyma Subaşı 2 Temmuz 1990 doğumludur. Var mısın Yok musun yarışması ile tanınan Şeyma Subaşı, yarışmadan 69 bin TL kazanmıştır. O dönemlerde Acun Ilıcalı, bazı programlarda kendine iş vermiştir. Sonrasında Moda alanına daha çok eğilerek, bu alanda gerçekten de başarılı işler çıkarmıştır. " Yok Böyle Dans " adlı yarışma da, Acun Ilıcalı Moda Tasarımcısı olarak görev vermiştir. Yarışmacıların kostümlerini hazırlayarak, burada daha fazla kendini göstermeyi başarmıştır. Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı'dan Melisa adında bir kızı vardır. Birliktelikleri sırasında Acun Ilıcalı'nın Zeynep Ilıcalı ile evli olması nedeniyle magazin dünyasında çok konuşulmuşlardır. Acun Ilıcalı, 12 Temmuz 2016'da 13 yıllık evliliğini bitirerek Zeynep Ilıcalı'dan boşanmıştır.

Seçiniz...