Şeyma Subaşı'nın mekanına haciz mi geldi ?

Şeyma Subaşı'nın mekanına haciz mi geldi ?
Güncelleme:

Şeyma Subaşı'nın Bebek'te bulunan kafesi Healtyish Cafe hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Bir süredir Şeyma Subaşı'nın mekanını iş yapmadığı konuşulurken bu iddia olay oldu.

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra Healtyish Cafe'nin kirasını ödeyemediği konuşulan Şeyma Subaşı ile ilgili yeni bir iddia gündeme düştü. Acun Ilıcalı ile evliliğini sona erdiren Şeyma Subaşı, geçen yıl açmış olduğu cafenin, 1. yıl kutlamasını organize etmiş ancak partiye çok fazla katılan olmamıştı.

Şeyma Subaşı, parti sonrası ikinci bir şok ile karşı karşıya kaldı. Bir süredir ekonomik sıkıntı yaşadığı iddia edilen Şeyma Subaşı’ya ait cafe ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Instagram'da zamazingo_sey hesabının iddiasına göre Şeyma Subaşı’nın kafesine haciz geldi.

Hesap, hacze gelen avukatların mesajlarını paylaştı.

Subaşı’nın cafe kirasını 1 yıl boyunca boşandığı eşi Acun Ilıcalı karşılamış Ekim ayında 60 bin TL’lik kira Subaşı’ya devrolmuştu.

ŞEYMA’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Şeyma Subaşı haciz haberlerine isyan ederek, “Annem bile telefonla beni arayarak soruyor, benim hakkımda doğru haber yapsanız, yalan haber yapmayı bıraksanız ne güzel olur. Arkadaşlar haciz falan gelmedi sorun yok” ifadelerini kullandı.

 

Şeyma Subaşı'nın mekanına haciz mi geldi ? - Resim : 1


 
 

Seçiniz...