Sezen Aksu ile ilgili gerçek ortaya çıktı !

Sezen Aksu ile ilgili gerçek ortaya çıktı !

Minik Serçe'nin iki aylık ev kirasını ödemediği iddiası doğru çıktı.

Sezen Aksu'nun kirasını ödemediği için ev sahibinin sanatçıya ihtarname çektiği iddiası doğru çıktı. Aksu aylık 11 bin lira olan Küçüksu'daki evinin iki aylık kirasını ödememiş.

MUHASEBECi HATASI

Minik Serçe'nin Anadolu Yakası Küçüksu'da stüdyo olarak kullandığı ve dostlarını ağırladığı evin kirasını ödemediği ortaya çıktı. Ancak yaşanan sıkıntının sanatçının muhasebecisinin unutkanlığından kaynaklandığı açıklandı. Sanatçının menajeri olayın mali sıkıntıdan kaynaklanmadığını, bir muhasebe hatası olduğunu açıkladı.

AKSU'NUN HABERi YOK
Aylık 11 bin lira olan ev kirasının iki aydır ödenmemiş olduğundan Aksu'nun haberinin olmadığını belirten sanatçının menajeri Sibel Algan, Şık'tan Edda Sönmez'e şu açıklamayı yaptı; “Bu işleri doğrudan Sezen Hanım yürütmez. Olay, ödeme işlerine bakan arkadaşların bir karışıklık yapmış olması. Bir gecikme olmuş ama ev sahibiyle karşılıklı anlayış ile bu olay halledildi”

PROFESYONEL KAYIT STÜDYOSU BiLE VAR
Sezen Aksu, albüm kayıtlarını yaptığı ve misafirlerini ağırladığı Küçüksu'daki evi için aylık 11 bin lira kira ödüyor. Minik Serçe evinde bulunan profesyonel kayıt stüdyosunu diğer müzisyenlere de kiralıyor.

Etiketler sezen aksu muhasebe