Sibel Arna orta parmak hareketi yaparak tepki gösterdi !

Sibel Arna orta parmak hareketi yaparak tepki gösterdi !
Güncelleme:

Köşe yazarı Sibel Arna, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne tepki göstermek için sosyal medya hesabından iç çamaşırsız elbisesiyle poz verip orta parmak hareketi yaptı.

Çeşitli programlarda jürilik yapan köşe yazarı Sibel Arna, sosyal medya hesabı Instagram'dan Sevgililer Günü'ne tepki gösterdi.

ORTA PARMAK HAREKETİ YAPTI

Şimdilerde YouTube kanalında ünlü isimleri ve fenomenleri ağırlayan Sibel Arna, 41. yaşı için fotoğrafçı Cem Talu'ya poz verdi. Cesur pozlar veren Arna, iç çamaşırsız giydiği elbisesinin fermuarını açarak arkası dönük poz verdi. 14 Şubat Sevgililer Günü'ne gönderme yapan Sibel Arna, "Yine bir Cem Talu fotoğrafı ile güne ait duygu ve düşüncelerimi paylaşıyorum: Al sana 14 Şubat" diyerek orta parmak hareketi yaptığı fotoğrafını paylaştı. Arna'nın pozuna kısa sürede olumlu yorum yağarken binlerce de beğeni geldi.

Sibel Arna orta parmak hareketi yaparak tepki gösterdi ! - Resim : 1

İşte Sibel Arna'nın dikkat çeken pozu:

SİBEL ARNA KİMDİR?

1979 yılında İstanbul'da dünyaya gelen ünlü sunucu Sibel Arna, ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Daha sonra da Marmara Üniversitesi'nin İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesini kazandı ve bu fakülte içerisinde bulunan İşletme bölümünden başarılı bir şekilde mezun oldu. Sonrasında da İstanbul'da çeşitli medya ajansları ile çalıştı ve bu yönde televizyon dünyasına girdi. 2006 yılında CNN televizyonlarında Trends programını hazırlamaya ve sunmaya başladı.

İşte Benim Stilim programının da bir dönem sunucusu olan Sibel Arna, Vatan Gazetesi'nde de bir dönem köşe yazarlığı yaptı ve bu yönde de yazılarını yayınladı. Moda, sağlık, güncel ve diğer konular ile ilgili olarak sürekli bir şekilde yayın hazırladı ve başta Vatan gazetesi olmak üzere birçok farklı gazetede çalıştı. 2003 yılında da Hürriyet gazetesinde çalışarak yayınlarına bu gazete üzerinde devam eden ünlü sunucu ve haberci Sibel Arna, basın dünyası içerisinde son derece tanınan bir isim olarak karşımıza çıktı.