Sinan Akçıl planını açıkladı !

Sinan Akçıl planını açıkladı !

Aşklarıyla gündemden düşmeyen Sinan Akçıl, 10 yıl sonra neler yapacağını açıkladı.

Şarkılarıyla, aşklarıyla gündemden düşmeyen Sinan Akçıl, 10 yıl sonra siyasete atılmayı planladığını açıkladı.

Şarkılarıyla, aşklarıyla gündemden düşmeyen Sinan Akçıl, 10 yıl sonra siyasete atılmayı planladığını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Forum Gaziantep’te sevenleriyle buluşan Sinan Akçıl, bomba açıklamalar yaptı. Açıklamalarından satır başları şöyle:

Annem ben karnındayken göbeğini hoparlöre dayarmış, bana Beethoven, Mozart dinletirmiş. Böylelikle ben doğmadan müzik dünyam yaratılmış. 5 yaşındayken de konservatuara girdim.

Yabancı müzikte Sade, George Michael, Sting çok dinlediğim sanatçılar. Bir itirafım var, bazen kendi şarkılarımı da dinlediğim oluyor. Kendimi izleyince Youtube’daki görüntülenme sayısı artıyor :)

İspanyolca öğreniyorum

Türkiye’de sesini beğendiğim ve şarkımı seslendirmeyen bir kişi kaldı sadece, o da İbrahim Tatlıses. Onun da yeni çıkacak albümünde iki şarkım var.

Rotamı Latin Amerika’ya çevirdim. Miami’ye gittiğimde ‘Güney Amerika’ya neden yoğunlaşmıyoruz?’ dedim. Şimdi İspanyolca derslerine başladım. ABD ve Latin Amerika Sony ile anlaşıp ‘Tabi Tabi’yi İspanyolca söyleyeceğim. Yaza doğru çıkacak. 3 Grammy ödüllü aranjör Lu Diaz şarkının mix ve remix’ini yapacak.

Avrupa’nın en büyük beach club’larından birini açıyorum. Güzel bir koy bulduk Marmaris’te. Ben işin işletmesinde olmayacağım. İki ortağım daha var. İşin patronu olacağım.

Siyaseti çok seviyorum. Şu anda 30 yaşındayım ve 10-15 yıl sonra milletvekili olmak gibi bir düşüncem var. Geceleri siyaset dinleyerek uyuyorum. Çocukluğumdan beri siyaseti severim, ülkemin sorunları ile çok ilgiliyim. Memleket meselelerinin çözümüne katkıda bulunmak istiyorum.

Vatan