Skandal iddia: ''Gülben Ergen ile Hakan Uzan otelde basıldı''

Skandal iddia: ''Gülben Ergen ile Hakan Uzan otelde basıldı''
Güncelleme:

Adı, evli ve çocuklu Tolga Duğles ile anılan Gülben Ergen ile ilgili bir skandal iddia daha gündeme bomba gibi düştü.

Yeşim Salkım'ın 27 Eylül 2017 tarihinde Beyaz TV'de dile getirdiği "Gülben, Swiss baskını sırasında o dönemki eşim Hakan Uzan'la otelde uygunsuz biçimdeyken rehin alındı" iddiası yeniden gündemde.

Gülben Ergen, bir süre önce "Telefonuma tehdit telefonları geliyor" diyerek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Takvim gazetesinden Hakan Uç'un haberine göre Ergen'in telefonunda; Yeşim Salkım'ın bahsettiği Swiss baskını sırasında çekilen otel görüntüleriyle ilgili bir emniyet mensubuyla yaptığı gizli yazışmalar ortaya çıktı.
 
İşte Takvim gazetesinde yer alan ve şoke eden o iddialar:

Ergen'in mesajlaştığı emniyet mensubu; Hakan Uzan'la ilgili bir dosya hazırlandığını ve kendisinin de otel odasında onunla yatakta yakalandığı için bu dosyaya dahil edildiğini söylüyor. Ergen'in tepkisi ise "Allah'ım kabus!" şeklinde... Ergen, Swiss baskını ile ilgili bu iddiayı daha önce yalanlamıştı. Yeşim Salkım, telefonla bağlandığı bir TV programında şu iddiayı ortaya atmıştı: "Evde annemle otururken televizyonu açtım. Swiss baskını olduğunu ve otelde bazı kişilerin rehin alındığını öğrendim. O sıra telefonum çaldı. Bir belediye başkanı 'Eşiniz ve kadın sanatçı yataktayken rehin alındı' dedi. O sanatçı Gülben Ergen'di."
 
 
 
 

 
 

Takvim