Şoke eden itiraf: ''Ahmet Kural benim de parmağımı kırmıştı''

Şoke eden itiraf: ''Ahmet Kural benim de parmağımı kırmıştı''
Güncelleme:

Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun fiziksel şiddet gördüğünü iddia ederek şikayetçi olduğu ve '3 ay süreyle kendisine yaklaşmamasına' yönelik koruma kararı aldırdığı Ahmet Kural'ın eski arkadaşı Naz Çekem, '2. Sayfa' canlı yayınında flaş açıklamalar yaptı.

Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Ahmet Kural'ın eski arkadaşı Naz Çekem, "Ahmet gülerek kafeye geldi ve gülerek parmağımı kırdı" dedi.

"ALKOLLÜYDÜ, GÖZLERİ KAYMIŞTI, DEVAMLI KÜFRETTİ"

Bir dönem Ahmet Kural'la aşk yaşadığı iddia edilen Naz Çekem, "Ablamın doğum gününde tanışmıştım, insanların yanında çok nazik, çok kibardı. En son gördüğümde alkollüydü, gözleri kaymıştı. beni gördü 'Ooo Naz Çekem sen burada mısın?' dedi. Çok büyük bir kompleks yaşıyor. İçinde bastırılmış duygular var, sonradan görme biri. Kendisinin sorunları var ve devamlı küfretti, ben onu sakinleştirmeye çalıştım. Barın oraya geldiğimizde tokalaştı ve o sırada gülerek parmağımı kırdı" ifadelerini kullandı.

Ünlülerden Sıla-Ahmet Kural yorumu: Tek bir isim Ahmet Kural'a destek verdiÜnlülerden Sıla-Ahmet Kural yorumu: Tek bir isim Ahmet Kural'a destek verdi

"SILA'YA YAPTIĞI ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS"

Sıla Gençoğlu'nun şikayeti sonrası büyük korku yaşadığını anlatan Çekem, "Sabaha kadar düşündüm. 'Ahmet Kural benim dediklerimi duyup bana tekrar kurulur mu?' diye korktum. bence Sıla'ya yaptığı öldürmeye teşebbüs.'Bu adam sevdiği kadına kıymış, bana mı dokunmaz' diye düşündüm hep" şeklinde konuştu.

"BÖYLE RUH HASTALARI CEZALANDIRILMALI"

Naz Çekem, instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Ahmet Kural hiçbir zaman sevgilim olmadı, arkadaşımdı. O Zaman şiddet uygulamıştı, parmağımı kırmıştı. Lütfen post ettiğiniz yazılarda, fotoğraflarda 'eski sevgilisi' ibaresini kullanmayın. Hatta mümkünse fotoğrafları da kaldırın. Öyle biriyle ne görünmek ne anılmak istiyorum. Böyle ruh hastaları kesinlikle cezalandırılmalı" mesajını yayınladı.

Seçiniz...