Sophia Loren Netflix ile geri dönüyor

Sophia Loren Netflix ile geri dönüyor
Güncelleme:

Sophia Loren, 10 yıl aradan sonra sinemaya geri dönüyor. Yılın başlarında Netflix’in haklarını satın aldığı, Loren’in oğlu Edoardo Ponti’nin yönettiği İtalyan draması The Life Ahead 13 Kasım’da yayınlanacak. Film, tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye’de de yayında olacak.

Beyazperde‘nin aktardığına göre, Ugo Chiti, hikayeyi Ponti’yle birlikte kaleme aldı. Film, Romain Gary’nin “The Life Before Us” adlı romanının çağdaş bir uyarlaması. Filmin oyuncu kadrosunda Sophia Loren’in yanı sıra Ibrahima Gueye, Renato Carpentieri ve Massimiliano Rossi yer alıyor.

Sophia Loren film hakkında yaptığı açıklamada “Madam Rosa’yı canlandırmayı çok sevdim. Sert, kırılgan, ama hayatta kalan biri. Birçok yönden bana kendi annemi hatırlatıyor. Kariyerimde en büyük stüdyolarla çalıştım ancak hiçbirinin Netflix’in geniş vizyonuna ve kültürel çeşitliliğine sahip olmadığını güvenle söyleyebilirim. Bu sebeple de onları seviyorum. Her ülkedeki yerel yetenekleri geliştirip, dünyaya sunmadıkça küresel bir stüdyo inşa edilemeyeceğini anladılar. Bu, eşsiz seslerin duyulması için de bir fırsat ”ifadelerini kullandı.