Sosyete ''parasıyla değil mi'' akımına katılan Başaran çiftini konuşuyor

Sosyete ''parasıyla değil mi'' akımına katılan Başaran çiftini konuşuyor
Güncelleme:

Son zamanlarda jet sosyetenin yeni akımı haline gelen "tatile çıktık pr"ına Başaran çifti de katıldı. Türkiye'nin önde gelen halkla ilişkiler firması ile anlaşan Başaran çifti Ramazan Bayramı tatillerinin tüm detaylarını basın ile paylaştı.

Türkiye'de "pr" çalışmalarının değeri arttıkça işin sıradanlaştığı ve asıl amacından dışarı çıktığı gözlenir oldu. Türkiye'de sosyete denildiğinde akıllara gelen aileler arasında yer alan Başaran çifti de "pr'lı tatil" modasına uydu.

Türkiye'nin önde gelen "basın bülteni" firmalarından biri ile anlaşan Başaran çifti Ramazan Bayramı'nda çıktıları tatili bu firma üzerinden binlerce yayın organına iletti.

İşte ilgili firma tarafından basına servis edilen o "pek mühim" haber:

Yurtiçi-yurtdışı demeden tüm boş vakitlerinde tatile çıkan Başaran çifti, bu kez bayram rotasını Bodrum'a çevirdi.Ailesi ile birlikte Ege'nin incisi Bodrum'u tercih eden çift yaz sezonuna start vermiş oldu. Özel tekneleriyle Tilkicik koyunda denize açılan Başaran çifti, denizin ve güneşli havanın tadını çıkarmanın mutluluğunu yaşıyor. Evrim Kırmızıtaş Başaran Hanım, aynı zamanda bir fotoğraf çektirip Instagram’dan takipçileriyle de paylaştı ve "ailece bayramınızı kutluyoruz" mesajıyla takipçilerinden büyük beğeni topladı.

Flaş flaş flaş, şok şok şok! Sosyete iftar yaptı '':)''Bu bir sosyete iftarı haberidir (!)

 

Seçiniz...