Süper Kupa maçında sahaya giren Youtuber ve 4 arkadaşı serbest bırakıldı

Güncelleme:

İstanbul'daki UEFA Süper Kupa finalinde sahaya giren ''Deli Mi Ne?'' adlı Youtube kanalının sahibi Ali Abdülselam Yılmaz ve onu görüntüleyen 4 arkadaşı gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Liverpool ile Chelsea arasında gerçekleşen UEFA Süper Kupa Finalinin 14. dakikasında sahaya atlayan Ali Abdülselam Yılmaz ile aralarında ünlü Youtuber'ların da bulunduğu Emre Durmuş, Cantuğ Özsoy, Furkan Yaman ve Y.Y. "adli kontrol" uygulanarak serbest bırakıldı.

YouTube'da 4 buçuk milyondan fazla abonesi, Instagram'da ise 1 milyona yaklaşan takipçi sayısıyla sosyal medyanın gündeminde olan Fester Abdü, son olarak milyonlarca kişinin canlı takip ettiği UEFA Süper Kupa maçında sahaya atlamasıyla adından söz ettirdi. Fester Abdü adı ile bilinen YouTuber Ali Abdülselam Yılmaz'ın davranışı tepki çekti.

Twitter’da #DeliMiNeSanaYakışmadı ve #10MilyonTLCezaVerilsin hashtagleri ile trendtopic (TT) olan Fester Abdü’nün dün Youtube'de 4 milyon 583 bin 41 abonesi bulunurken sabah saatlerinde abone sayısı 4 milyon 525 bin 264’e düştü.

Bir gecede 57 bin 777 abone kaybeden ve kaybetmeye devam eden Youtuber için bazı vatandaşlar sosyal medyaya kanalın takibinden çıktıkları fotoğrafları paylaşmaya başladı.

Süper Kupa maçında sahaya giren Youtuber ve 4 arkadaşı serbest  bırakıldı - Resim : 1

"MAÇIN HEYECANIYLA SAHAYA GİRDİM"

Youtuber Ali Abdülselam Yılmaz, Beşiktaş polis merkezinde gerçekleştirilen ilk sorgusunda, Süper Kupa finalini izlemek için stadyuma geldiğini, maçın heyecanıyla kendini sahaya atarak, önce gol sevinci yaptığını ardından da kaleye doğru koştuğunu söylediği öğrenildi. Yılmaz, sorgusunda ayrıca, sahaya girmeyi önceden planlamadığını, arkadaşlarının video ve fotoğrafını çektiklerinden habersiz olduğunu belirttiği bildirildi.

Süper Kupa maçında sahaya atlayan Türk Youtuber'a tepki yağdıSüper Kupa maçında sahaya atlayan Türk Youtuber'a tepki yağdı

Seçiniz...

Etiketler Youtuber deli mi ne