Survivor 2018'in ilk yarı finalisti belli oldu

 Survivor 2018'in ilk yarı finalisti belli oldu
Güncelleme:

Survivor 2018'de ilk yarı finalist Hilmi Cem oldu. Survivor'ın Salı akşamı ekrana gelecek olan 110. bölümünde Adem, Nagihan, Damla ve Anıl, ikinci yarı finalist olmak için mücadele edecek.

Survivor 2018'in 25 Haziran Pazartesi ekrana gelen 109. bölümünde, Kıbrıs finaline kalan 6 yarışmacı yarı finali garantilemek için mücadele etti.

Finale sadece 4 gün kalan Survivor'da Dominik'te yapılan çekimler artık sona ererken, yarışmacılar son oyunlarda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki yarı finale doğrudan katılabimek için mücadele etti.

Sakatlığı süren Turabi'nin oynayamadığı yarı final oyunlarında, Nagihan, Damla, Adem, Hilmi Cem ve Anıl mücadele etti. Acun Ilıcalı'nın sunduğu ilk yarı final oyununda kazanan isim Survivor'ın Perşembe akşamı ekrana gelecek olan yarı finaline doğrudan katılma hakkı elde etti. Zorlu mücadele sonunda rakiplerini yenmeyi başaran Nagihan ve Hilmi Cem finale kaldı. Finale Nagihan 2 hakla çıkarken, Hilmi Cem ise bir hakla mücadele etti. İlk oyunu kazanan Hilmi Cem durumu 1-1'e getirdi. Son oyunu da kazanmayı başaran Hilmi Cem, yarı finale çıkan ilk yarışmacı oldu.

Hilmi Cem, Çarşamba akşamı yapılacak olan çeyrek finale katılmayacak ve doğrudan yarı final koltuğuna oturacak.