Survivor 2020 için geri sayım başladı

Survivor 2020 için geri sayım başladı
Güncelleme:

Tv8 ekranlarında Acun Ilıcalı’nın sunumuyla ekranlara gelen 'Survivor 2020’nin ne zaman başlayacağı belli oldu. Ilıcalı, yarışmanın başlangıç tarihini, katıldığı programda açıkladı.

Merakla beklenen ‘Survivor 2020’ için heyecan giderek katlanıyor. Yarışmayı her yıl kaçırmadan izleyen herkes, ‘Survivor 2020’ ne zaman başlayacak? sorusuna yanıt arıyor. Peki ‘Survivor’ yeni sezon yayın tarihi belli oldu mu? Dün akşam Tv8’de yayınlanan Eser Yenenler Show’un özel bölüme konuk olan Acun Ilıcalı, ‘Survivor 2020’nin başlangıcı için kesin tarih verdi.

Survivor 16 Şubat'ta başlayacak

Ilıcalı, ‘Survivor’ın 16 Şubat 2020 tarihinde ekranlarda olacağını duyurdu. 16 Şubat tarihinde başlayacak Survivor, bu sezon ünlüler-gönüllüler konseptiyle ekranlara gelecek.

Geçtiğimiz günlerde TV8'in internet sitesinde, 'Survivor 2020’ için İstanbul, Bursa, Sakarya ve Antalya'da seçmelerin başladığı duyurulmuştu.Ünlüler takımında olacağı kesinleşen ilk isim ise ‘Çok güzel Hareketler Bunlar’ ile yıldızı parlayan Ersin Korkut olacak.

Öte yandan Acun Ilıcalı, daha önce ‘Survivor'ın ilk şampiyonu Uğur Pektaş'ın yüzde 90 ihtimalle, 2020 kadrosunda yer alacağını söylemişti.