Survivor 2020'de 3 isim daha belli oldu

Survivor 2020'de 3 isim daha belli oldu
Güncelleme:

TV8'de 16 Şubat Pazar akşamı yeni sezonuyla yayınlanmaya başlayacak olan Survivor 2020'de yarışacak 3 isim daha belli oldu.

Survivor 2020 Ünlüler ve Gönüllülüler yarışmasında kadrolar şekillenmeye başladı. Oyuncu Ersin Korkut, şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun ve daha önce Galatasaray forması giyen Sercan Yıldırım, Survivor kadrosuna dahil olmuştu.

SURVİVOR ŞAMPİYONU UĞUR PEKTAŞ

Merakla beklenen yarışmaya katılacak 3 isim daha belli oldu. Daha önce Survivor'da yarışan ve şampiyon olan Uğur Pektaş'ın adaya gitmesi kesinleşti.

Survivor 2020'de 3 isim daha belli oldu - Resim : 1

MASTERCHEF YASİN OBUZ

TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye'nin renkli isimlerinden Yasin Obuz da Survivor kadrosuna dahil oldu.

Survivor 2020'de 3 isim daha belli oldu - Resim : 2

CEMAL CAN CANSEVEN

Survivor 2020 kadrosuna katılan son isim ise DJ Cemal Can Canseven oldu. Sosyal medyada Danla Bilic ile olan arkadaşlığıyla tanınan Cemal Can Canseven'in ünlüler mi yoksa gönüllüler takımında mı yarışacağı ise belli olmadı.

Survivor 2020'de 3 isim daha belli oldu - Resim : 3

SURVIVOR CEMAL CAN CANSEVEN KİMDİR?

Cemal Can Canseven, 24 yaşında, İzmir doğumludur. Annesi rize, babası Selanik göçmenidir. 9 yaş büyük küçük annem dediği bir ablası var. Liseye kadar olan eğitimini İzmir'de tamamladı. Üniversite vesilesiyle İstanbul'a geldi. İstanbul'da Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumaya başladı. Arkadaşının bir tavsiyesi üzerine okulunu dondurup İstanbul DJ Academy'de DJ’lik eğitimi almaya başladı.

Seçiniz...