Survivor All Star'da 2. eleme adayı belli oldu

Survivor All Star'da 2. eleme adayı belli oldu
Güncelleme:

Gönüllüler ile Ünlüler döneminin bitip Mavi ve Kırmızı takım döneminin başladığı Survivor All Star'da yarışmacılar dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Dün akşamki oyununda haftanın ikinci eleme adayı da belli oldu.

Survivor 2022 All Star yeni bölümüyle ekranlara geldi. İlgiyle izlenen yarışma Survivor'da gönüllüler takımı ile ünlüler takımı dün akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Survivor All Star'ın 23 Nisan 2022 Cumartesi günü ekrana gelen 86. bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı.
 
Oyunda kazanan taraf takım kırmızı takım oldu. Böylelikle iletişim ödülünün de sahibi olan kırmızı takım yarışmacıları yakınlarıyla görüntülü olarak görüştü.
 
Survivor All Star 2022'nin dün akşam ekrana gelen bölümünde oynanan dokunulmazlık oyununda talihsiz bir an yaşandı. Parkurda koşarken engeli aşmaya çalışan Nisa Bölükbaşı, acılar içinde kıvrandı. Genç yarışmacı acılar içerisinde kıvranırken, Barış Murat Yağcı, telaşlı bir şekilde Nisa Bölükbaşı'na "Ne oldu?" dedi.
  
İletişim ödülünün ne olduğunu duyan yarışmacılar gözyaşlarını tutamadı. Dün yapılan konsey gecesinde en çok oy alan isim Gökhan, haftanın birinci eleme adayı seçilmişti. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım maviler olduğu için takım konseye gitti.
  
Konseyde yapılan oylamanın sonucunu Acun Ilıcalı açıkladı.
 
Konsey gecesinde en çok oy alan isim Evrim, haftanın ikinci eleme adayı seçildi.