Survivor All Star'da ikinci eleme adayı da belli oldu

Survivor All Star'da ikinci eleme adayı da belli oldu
Güncelleme:

Survivor 2022 All Star'da Mavi Takım yarışmacısı Evrim Keklik'in ardından haftanın ikinci eleme adayı da belli oldu.

Survivor 2022 All Star yeni bölümüyle ekranlara geldi. İlgiyle izlenen yarışma Survivor'da gönüllüler takımı ile ünlüler takımı bu akşam dokunulmazlık oyunu için yarıştı. Survivor dokunulmazlık oyunu yine kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Kadınlar mücadelesini 8 - 5 Kırmızı takım kazanmasıyla dokunulmazlık oyununda Kırmızı Takım genel skorda 1 - 0 öne geçti.
 
Erkek mücadelesini ise 8 - 4 Mavi takımında kazanmasıyla genel skor 1 - 1 oldu ve yarış Best Of'a (En iyilere) kaldı. En iyiler yarışında ise 3 - 1'lik skor ile dokunulmazlık oyununun sahibi Kırmızı takım oldu. Oyun sonrası yarışmacılar ailelerinden bir kişiyle görüşme fırsatı buldu.
  
Dün akşam akşam TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yeni bölümdeki haftanın ilk dokunulmazlık oyununa Survivor Merve Aydın'ın sakatlığı damga vurdu. Oyun sırasında sakatlık yaşayan iddialı yarışmacı acı içinde kıvranarak yere düştü. Doktor müdahalesi ardından aşil tendonu kopması meydana geldiği belli olan Aydın, "Anne sana söz verdim" diyerek herkesi ağlattı. Survivor Merve'nin son durumu akşam yapılacak ada konseyinde Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Ilıcalı, durumu açıklarken oldukça zorlandı. Merve Aydın'ın Survivor macerasının bittiği duyuruldu.
 
Öte yandan bir kötü haber de Survivor Perviz'den geldi. Aynı problemle doktor kontrolü altına alınan yarışmacıdan kötü haber geldi. Merve Aydın'da olduğu gibi Perviz de Survivor'a devam edemeyecek.

İKİNCİ ELEME ADAYI BELLİ OLDU
 
Survivor'da yeni haftanın ilk eleme adayı Mavi takımdan Evrim Keklik oldu. Dokunulmazlık oyununu gönüllüler kaybettiği için konseye gitti. Konseyde en çok alan ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Konseyde yapılan oylamada ikinci eleme adayı Nisa oldu.