Survivor araba ödülünü kazanan belli oldu

Survivor araba ödülünü kazanan belli oldu
Güncelleme:

Survivor 2020'de dün akşam araba ödülü için müthiş bir mücadele yaşandı. Berkan, Cemal Can, Sercan, Elif, Barış, Nisa ve Yasin'in yarıştığı oyunda oldukça eğlenceli görüntüler ekranlara yansıdı. Yarışma öncesi arabayı gören yarışmacılar adeta çılgına döndü.

Survivor 2020'nin 25 Haziran Salı yayınlanan yeni bölümünde araba ödülü heyecanı yaşandı. Survivor'da kalan son 7 yarışmacı son model bir araba için mücadele etti. Annenize Sorduk adlı oyunu oynayan yarışmacılar, annelerine sorulan soruların cevaplarını tahmin etmeye çalıştılar. Yarışmacılar hem güldürdü hem eğlendi hem de araba sahibi olmak için mücadele verdi.

 Oyunda arabaya veda eden ilk isim Yasin olurken son 4'e Berkan, Elif, Cemal Can ve Nisa kaldı. Son 4'lüde müthiş bir çekişme olurken, annelerinin verdikleri cevabı en çok tahmin eden 2 isim Elif ve Berkan oldu. Böylelikle 2 yarışmacı Survivor'da araba ödülü için finalde yarışmaya hak kazandı.

Araba finalinde içlerinden 2 dakika sayan yarışmacılar bir yandan da Murat Ceylan’ın kafa karıştırıcı sorularıyla uğraştılar. Yarışmacıların ter döktüğü oyunda yarışmacıların 2'side arabanın kapısı doğru zamanda açtı ve 2-2'lik bir durum oldu. 3 tur üzerinden oynanan ve 3 olanın kazanacağı oyunun sonunda kapıyı en doğru zaman açan ve büyük araba ödülünü kazanan isim Elif oldu. Böylelikle Elif son model bir arabanın sahibi oldu.

ELİF İKİNCİ ARABASINI KAZANDI

Survivor 2020'de yapılan araba ödülü oyunlarında daha öncede bir araba kazanan Elif, bugünkü oyunun ardından Survivor'daki ikinci arabasını kazanmış oldu. Arabayı daha önceki yarışmacılar arasından kazanan bir diğer isim ise Mert olmuştu.