Survivor Barış Murat Yağcı'nın eski sevgilisi: Hamileyim!

Survivor Barış Murat Yağcı'nın eski sevgilisi: Hamileyim!
Güncelleme:

Türkiye'de ismini, Survivor yarışmacısı Barış Murat Yağcı ile yaşadığı aşkla duyuran model Brenda Patea, Ağustos ayında ayrıldığı Alman tenisçi Alexander Zverev'den hamile olduğunu söyledi. Ünlü model 2018 yılında eski Survivor yarışmacısı olan oyuncu Barış Murat Yağcı'yla da aşk yaşamıştı. İkili her fırsatta birlikte kameralara poz vermişti.

Milliyet'in haberine göre, 2020 yılında Avustralya Açık'ta yarı final, Amerika Açık'ta final oynama başarısı gösteren ünlü Alman tenisçi Alexander Zverev bu kez özel hayatıyla gündemde.

Ünlü tenisçinin eski kız arkadaşı Alman model Brenda Patea, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda ünlü tenisçiden 22 haftalık hamile olduğunu duyurdu.

"Alex'ten bir çocuk bekliyorum" diyen Patea, "Şu an Alex'le herhangi bir iletişimimiz yok ve açıkçası çocuğumun velayetini de onunla paylaşmayı planlamıyorum. Bu benim için söz konusu değil. Çocuğumu tek başıma büyütmek için iyi imkanlara sahibim" ifadelerini kullandı.

'KENDİM BÜYÜTÜRÜM' 

Planlı bir şekilde hamile kalmadığını belirten ünlü model, "Ancak onun uyumlu ve düzgün bir ortamda büyümesini sağlamak için her şeyi yapacağım. Çocuğumu tek başıma yetiştirebilme şansına sahibim" şeklinde konuştu.

1 yıllık ilişkisini Ağustos ayında noktalayan Brenda Patea, "Daha önce krizler yaşadık ve sonrasında Alex'le ilişkimizi sonlandırdık. Çünkü hayata dair farklı görüşlerimiz var. Bir sporcuyla birlikte olan herkes, bu durumlara boyun eğmek zorundadır" demişti.

Ünlü model 2018 yılında eski Survivor yarışmacısı olan oyuncu Barış Murat Yağcı'yla da aşk yaşamıştı. İkili birlikte kameralara böyle poz vermişti.

 

Kaynak Yeniçağ: Survivor Barış Murat Yağcı'nın eski sevgilisi açıkladı hamileyim

Milliyet