Survivor Nagihan'a büyük şok

Survivor Nagihan'a büyük şok

Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere'nin eşine ait olduğu iddia edilen çıplak fotoğraf olay oldu.

Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere Survivor'da yarışırken eşinin kendisini aldattığı iddia edildi.

Nagihan'ın yakın çevresine boşanmaya karar verdiğini söylediği ve verdiği karardan dönmeyeceğini söylediği belirtildi.

Renkli Sayfalar'ın özel haberine göre, Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere'nin eşi Uğur Gökçe sosyal medyada tanıştığı genç kadına çırılçıplak fotoğraflarını yayınladı. O genç kadın da o fotoğraflarla şantaj yaptı. Nagihan'ın yakın çevresine boşanmaya karar verdiğini söylediği ve verdiği karardan dönmeyeceğini söylediği iddia edildi.

SURVIVOR NAGİHAN'DAN İLK AÇIKLAMA

Survivor Nagihan eşinin başkasına gönderdiği fotoğraflar nedeniyle boşanmayı düşündüğünü belirterek o fotoğrafların medyaya yansımaması için Cansu adlı kadının 10 bin euro istediğinin açıkladı.

Eşinin ihanetini öğrenen Nagihan Karadere çıktığı televizyon yayınında gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı.

İşte Nagihan Karadere'nin açıklamaları:

"Nasıl yaşadım ama bilmiyorum. Bir şantaj söz konusu. Ondan para sızdıramayınca bana döndüler. 10 bin euro gibi bir para söz konusu. Hukuki işlem başlatıldı. Önümüzdeki günlerde gerekli açıklamayı yapacağım. Bildiğim tek bir şey var. Herkesin bildiği konu. Detayını önümüzdeki günlerde öğreneceğiz.
 
Biraz anlayışlı olsun herkes. Haklı haksız gözetmeksin biraz daha sakin olsunlar çünkü bir kızım var. Onun etkilenmesini istemiyorum. Boşanıp boşanmama konusunu şu an konuşmak istemiyorum. Bu konuyu 2 gün önce öğrendim Sosyal medyadan mesaj geldi eşinin bende fotoğraf ve videosu olduğunu söylediler. Kız Türk numarası Romanya numarasıydı. Görüntüleri görünce şoka girdim. Eşime söyleyince bir şey diyemedi. Daha önce nöyle bir şey yaşamadım. Eşimden beklemezdim."