Survivor'a erken veda! Acun 2 ismin yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı

Survivor'a erken veda! Acun 2 ismin yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı
Güncelleme:

Survivor'da ünlüler takımında sakatlıklar nedeniyle iki şok ayrılık birden yaşandı. Ilıcalı iki iddialı yarışmacının sakatlıklarının ciddi olduğunu ve Survivor'a devam edemeyeceklerini açıkladı.

Survivor 2020 yarışmasının 18 Şubat Salı yayınlanan 3. bölümünde ada konseyinde Acun Ilıcalı çok kritik bir açıklama yaptı. Survivor ünlüler takımının en iddialı isimlerden olan eski milli basketbolcu Şaziye İvegin Üner ile ünlü oyuncu Uğur Pektaş'ın yarışmadan diskalifiye oldukları açıklandı.

Survivor'da Uğur Pektaş ilk oyunlar sırasında dizinden sakatlandı. Hastanede tedavi altına alınan Uğur Pektaş, ada konseyine de katılamadı. Survivor 2005 şampiyonu ve olan Arka Sokaklar dizisiyle tanınan Uğur Pektaş hakkında bilgi veren Ilıcalı, "İstanbul'la da yaptığımız görüşmeler ve doktorumuz Metin Kuş'un kararıyla Uğur'un dizindeki sakatlığın Survivor'da yarışmasına engel olacağı raporu çıktı. Uğur Pektaş sakatlığı nedeniyle Survivor'a devam edemeyecek" dedi. Uğur Pektaş, Dominik'teki ilk tedavisinin ardından Survivor adasına gelerek yarışmacı arkadaşlarına veda edecek.

SURVIVOR'A VEDA EDEN ŞAZİYE'YE ACUN'DAN YENİ SEZON SÖZÜ!

Survivor'daki ikinci ciddi sakatlığı ise eski milli basketbolcu Şaziye İvegin Üner geçirdi. Acun Ilıcalı, Şaziye İvegin Üner'in çarpraz bağlarının kopması nedeniyle Survivor'dan ayrılacağını duyurdu. İddialı yarışmacı Şaziye İvegin Üner bu kararla adeta yıkıldı. Yapılan muayene sonrasında yarışmadan ayrılmak zorunda kalan milli basketbolcu Şaziye, dizlerinde bir sorun yaşadığını fakat böyle bir sonucun çıkacağını düşünmediğini ifade etti.

Acun Ilıcalı ise yarışmacıların sağlığının daha önemli olduğu vurgusunu yaparak Şaziye'ye onu mutlu edecek bir söz verdi. Acun Ilıcalı, Şaziye İvegin Üner'in tedavisinin ardından Survivor 2021'de yarışacağını söyledi.

Ilıcalı, Şaziye İvegin Üner'in Survivor 2021'in ilk yarışmacısı olacağını da açıkladı. Ilıcalı, "Hayat ne gösterir bilemeyiz. Sen gitmiş gibi düşünme. Bu sene geldin bir baktın, adayı görmüş oldu ve seneye geleceksin. Daha avantajlı olacaksın" dedi.

YEDEK YARIŞMACILAR GELİYOR

Acun llıcalı, Uğur ve Şaziye'nin sakatlıkları dolayısıyla veda etmesinin ardından iki yeni yarışmacının katılacağını da açıkladı. Ilıcalı, ünlüler takımına 2 gün içerisinde yedek yarışmacıların geleceğini ve iki takımdaki yarışmacı sayısının eşit olacağını söyledi.

Seçiniz...