Survivor'da aşk itirafı: ''Cemal Can da şahit''

Survivor'da aşk itirafı: ''Cemal Can da şahit''
Güncelleme:

Survivor'da dokunulmazlığı kazanan Sercan'ın haftanın 2. eleme adayı olarak ismini verdiği Nisa ile aralarındaki aşk iddiaları için "tek taraflı bir şey değildi. Cemal Can şahittir" dedi.

Survivor 2020'de geçtiğimiz aylarda aralarında yakınlaşma olan Sercan ve Nisa arasında büyük bir gerilim çıktı. Survivor'da çeyrek finale kalan isimler arasında yer alan Nisa ve Sercan arasındaki polemikler ada konseyine damga vurdu.

Survivor'da dokunulmazlığı kazanan Sercan, haftanın 2. eleme adayı olarak Nisa'nın adını söyledi. Nisa'nın ise eski yaşananlara atıfta bulunarak "İlk fırsatta adımı yazacağını biliyordum. Benden intikam almak için yapıyor" sözleri ortalığı karıştırdı. İlk konseyde Nisa'ya yanıt vermeyen Sercan ise, Survivor'ın 22 Haziran Pazartesi ekrana gelen bölümünde Acun Ilıcalı'dan söz isteyerek iddialara detaylı bir şekilde yanıt verdi.

 "BEN PEŞİNDE KOŞUYORUM HAVASI VERMESİ..."

Konseye içinde notlar olduğunu söylediği çantasıyla gelen Sercan Yıldırım, Nisa ile ilgili ilk defa açıklama yaptı. Nisa'ya karşı hep koruyucu olduğunu ve zarar görmesini istemediğini söyleyen Sercan, şunları söyledi:

"En başından bugüne kadar bir çok şey yaşandı. Kendisinin hiç bir zaman zarar görmesini istemedim. Ama zarar gören ben olmuştum. Olaylar tamamen kapanmış ve ben de kendi içimde de kapatmıştım. Ama tekrardan sanki ben peşinde koşuyormuşum havasını vermesi beni çok üzdü ve etkiledi de. Bunu yediremedim kendime. Son oyundaki performansımı da kötü etkiledi.

"YANIMDA NOTLAR VAR! TEK TARAFLI BİR ŞEY DEĞİLDİ"

Asla peşinden koşan ben olmadım, o da olmadı. Ama tek taraflı yaşanmadı bir şeyler, bunu herkesin bilmesini isterim. Keşke olaylar tamamen kapalı kalsaydı. Ama benim de bir gururum ve bir duruşum var. Olaylara çok yakından şahit olan Ezgi, Aycan ve Aşkım var. Ayrıca en yakın arkadaşı olan Cemal Can da bu yaşananlara şahit. Ona da sorabilirsiniz. Bunu herkes bilsin istedim. Ancak detay vermiyorum. Bir çok not var yanımda, göstermek istiyorum ancak gerek yok. Keşke olay kapansaydı ve ben bu saçma açıklamayı yapmasaydım. Ancak bunu kendisi yaptırdı bana. Böyle bir açıklamayı istememiştim."

SERCAN İLE NİSA ARASINDA NE OLMUŞTU?

Survivor 49. bölümde Nisa ile konuşmak için parkurun ilerisine giden Sercan, o haftalarda açık arttırma oyununda yaptığı cheesecake jesti ile de çok konuşulmuştu.

Sercan Yıldırım'ın açık artırma sırasında "Nisa’ya kıyamıyorum" sözleri damga vurmuş ve sosyal medyada uzun süre gündem olmuştu. İkili arasında aşk iddiaları ortaya atılmıştı.

Ancak Sercan'ın baş başa konuştuğu Nisa'nın "Senin abi gibi görüyorum" sözleriyle bu iddialar noktalanmıştı.

Fakat sonrasında Nisa'nın Sercan'a verdiği cevap üzerine ise Acun Ilıcalı, konunun daha fazla uzatılmasını istemediğini söylemişti.