Survivor'da dün akşam kim elendi?

Survivor'da dün akşam kim elendi?
Güncelleme:

Survivor adasında Gönüllüler takımından dün gecenin elenen ismi belli oldu.

Survivor'da dün akşam nefes kesen oyunlarından ardından eleme heyecanı başladı. Eleme potasında gönüllüler takımında sadece bireysel dokunulmazlık ödüllerini alan Gökhan ve Ogeday yoktu. Rakiplerine oranlara arkadaşlarından daha düşük SMS oyunu alan yarışmacı Anıl oldu. Bu sonucun ardından Anıl, Survivor hayallerine veda etti.

ANIL 'HALKIM N'APTIN'

Anıl dün gece elenen isim olunca kısa bir açıklamada bulundu. Anıl 'Halkım N'aptın' ben açıkçası üzüldüm saygısızlık yapmak istemiyorum.. Keşke benim açımdan görseydiniz. Bundan sonra beni sevenlerle sosyal medya hesaplarımdan paylaşımlarda bulunacağım.. Benim sivil hayatta nasıl yaşadığımı biliyorlar ve bundan sonra hayatta nasıl yaşayacağıda biliyolar. Sörvi'yi de Türkiye'ye götürücem onu çocuklarla tanıştırıcam, bilmiyorum belki oyuncaklarını yaparım..' diyerek Acun Ilıcalı'ya teşekkür etti ve arkadaşlarınla vedalaştı

TÜRK VE YUNAN TAKIMLARI KARŞILAŞACAK

Acun Ilıcalı dün akşam, '12 kişi kaldığınızda bir sürprizimiz olacağını söylemiştik. Survivor tarihinde bir ilki yaşayacağız' dedi. Acun Ilıcalı, Survivor'da yarışan Türkiye ve Yunanistan takımlarının karşı karşıya geleceği bir oyun oynanacağını söyledi.

Seçiniz...