Survivor'da eleme adayı belli oldu

Survivor'da eleme adayı belli oldu
Güncelleme:

Survivor 2020'nin 5 Nisan Pazar akşamı ekrana gelen 37. bölümünde dokunulmazlığı kaybeden takımda yapılan oylama sonucunda ise bir ilk yaşandı ve aynı anda iki yarışmacı birden elemeye kaldı.

Survivor son bölümde takımlar haftanın 2. dokunulmazlık oyununda yarıştı. Survivor'da ilk dokunulmazlığı kazanan gönüllüler takımı, ikinci oyuna 1-0'lık avantajla başladı.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları dokunulmazlığı kazanmak için varlarını yoklarını ortaya koydu. Dokunulmazlık oyununda skorun 1-1’e gelmesi sonrasında final dokunulmazlık oyunu oynandı. 3 olanın oyunu kazanacağı final oyununda skor 2-2’ye geldi ve sonucun belirlenmesi bayrak yarışına kaldı. Nefes kesen mücadele sonunda dokunulmazlığı kazanan takımı, bayrak yarışı belirledi. Bayrak yarışı sonunda ise bu hafta dokunumazlık oyununu kazanan takım gönüllüler oldu.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da haftanın ilk eleme adayını söylemek için konsey toplandı. Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımında ilginç bir gelişme yaşandı. Yarışmacılar arasında yapılan oylama sonrası iki isim aynı oyu alarak eleme adayı seçildi.

Bu sene Survivor'da eleme konseyindeki oylamada ilk defa aynı anda iki yarışmacı birden elemeye kaldı. Ünlüler’de 4 oy Parviz‘e 4 oy ise Ezgi‘ye çıkması sonrası bu iki isim eleme adayı olarak belirlenmiş oldu.

Sms oylamasında en yüksek oyu alan iki yarışmacı ise, elemeye kalacak diğer iki ismi belirleyecek. Survivor'ın Salı akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümünde bu üç yarışmacı arasında en az oyu alan isim adaya veda edecek.