Survivor'da eleme adayı belli oldu

Survivor'da eleme adayı belli oldu
Güncelleme:

Survivor adasında dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden takım ise ada konseyinde oylama yaparak eleme adayını belirledi.

Survivor 2021’de ünlüler ile gönüllüler, bir kez daha dokunulmazlık mücadelesi verdi. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu, Survivor’ın klasik parkurlarından birinde yapıldı. Su üzerinde dengede durmaya çalışan yarışmacılar, rakibini elindeki sopa ile düşürmeye çalıştı. Günün sonunda ayakta kalan takım dokunulmazlığı kazandı.

Survivor 2021’de getirilen bir yenilik ise haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu öncesinde oynanan avantaj oyunu içindi. Buna göre avantaj oyunu, dokunulmazlık oyunundan farklı bir parkurda farklı bir oyun şeklinde yapıldı. Survivor’da yarışmacılar farklı bir avantaj oyununa çıktı. Denge tahtası üzerinde ellerinde platformda küpleri devirmeden tutmaya çalıştı. Murat Ceylan'ın komutuyla küpleri tek tek dizen yarışmacılar çok zorlandı. Erkeklerde ve kadınlarda en son ayakta kalanlar gönüllüler takımı oldu. Böylece avantajı kazanan takım gönüllüler oldu.

 Survivor'da ilk dokunulmazlık oyununu gönüllülerin kazanması nedeniyle, ünlüler takımı için kritik bir mücadele oldu. Gönüllüler takımı, bu dokunulmazlık oyununu da alarak rakiplerinden bir kişi daha eksiltmeye çalıştı. Kuvvet ve dengenin önemli olacağı oyunda izleyicileri kıran kırana bir mücadele yaşandı.

Sayıyı almak için temkinli hareket eden yarışmacılar, rakibini düşürmek için çeşitli teknikler denediler. Böylece ortaya nefes kesen karşılaşmalar çıktı. Bu şekilde oynanan dokunulmazlık oyununda skorda denge uzun süre korundu.

 GÖNÜLLÜLER BİR İLKE İMZA ATTI

Gönüllüler takımı, iki oyunu üst üste alarak skoru 9-7 yaptı. İsmail, Berkay'ı yenerek skoru 9-8 yaptı. Nefeslerin tutulduğu oyunda Ayşe ile Merve karşı karşıya geldi. Oyunu 2-1 kazanan Ayşe, haftanın ikinci dokunulmazlığını gönüllüler takımına getirdi. Böylece gönüllüler takımı, sezon boyunca ilk defa üst üste iki dokunulmazlık oyununu kazanmış oldu.

Survivor 2021’de oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında toplanan ada konseyinde bir oylama yapıldı.

 Kaybeden ünlüler takımda erkek yarışmacılar için yapılan oylamada adı yazılanlar Hayrettin, Çağrı ve Sergen oldu. Bu isimler arasında adı en çok yazılan Çağrı Atakan, Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı oldu. Survivor'daki ilk eleme adayı ise ünlülerden Doğan olmuştu.

Survivor'ın 16 Şubat Salı akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümünde ise, ünlüler takımında sms birinci olan yarışmacı 3. eleme adayını belirleyecek. Elemeye kalan yarışmacılar arasında, sms oylamasında en az oyu alan isim Survivor'a veda edecek.