Survivor'da elenen isim belli oldu

Survivor'da elenen isim belli oldu
Güncelleme:

Survivor’ın dördüncü haftasında elenerek yarışmaya veda eden isim belli oldu. Gönüllülerde yapılan oylamalar sonucunda ilk eleme adayı Duygu, ikinci eleme adayı Poyraz olmuştu.

Survivor'da dokunulmazlık oyunlarını kaybeden gönüllüler takımı ada konseyindeki oylamalarda iki eleme adayını belirlemişti. Survivor son bölümde sms oylaması sıralaması açıklandı ve birinci olan isim son eleme adayını da belirledi. Sms oylamasında en az oyu alan yarışmacı ise Survivor'dan elendi.

Survivor’ın dördüncü haftasındaki dokunulmazlık oyunlarında ünlüler üstünlük sağladı.

Acun Ilıcalı konseyde oylama sonuçlarını açıkladı. Gönüllülerde haftanın sms birincisi Poyraz oldu. Böylece Poyraz üst üste 4. hafta oylamadan birinci çıktı.

 Oylamada en çok oyu ikinci isim ise herkesi şaşırttı. Gönüllülerde Poyraz'ın ardından en fazla oyu alan yarışmacı Dora oldu.

HAFTANIN ELEME ADAYLARI

Survivor Türkiye’de bu hafta iki dokunulmazlık oyununu da gönüllüler takımı kaybetmişti. Gönüllülerde yapılan oylamalar sonucunda ilk eleme adayı Duygu, ikinci eleme adayı Poyraz olmuştu. Ancak sms oylamasında birinci olan Poyraz'ın eleme adaylığı düştü.

Gönüllülerde sms birincisi olan Poyraz, 3. eleme adayı olarak Ayşe'nin adını söyledi. Sms ikincisi olan Dora ise son aday olarak Reşat'ı belirledi. Böylece bu haftanın elem adayları Reşat, Duygu ve Ayşe oldu.

 SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?

Survivor 2021'de eleme kalan Reşat, Duygu ve Ayşe arasında en az oyu alan isim yarışmaya veda etti.

Survivor Duygu Serap Salman kimdir? Survivor 2021'den elenen Duygu kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor Duygu'nun hayat hikayesiAcun Ilıcalı sms oylaması sonuçlarına göre, Survivor'dan elenen yarışmacının Duygu Serap Salman olduğunu açıkladı.