Survivor'da ödül oyununun galibi belli oldu

Survivor'da ödül oyununun galibi belli oldu
Güncelleme:

Survivor adasında dün akşam ödül ve market oyunları heyecanı yaşandı. Survivor'da ünlüler ve gönüllülerde yeni takım kaptanları da belli oldu.

Survivor Türkiye’nin son bölümünde yarışmaya veda eden isim ünlüler takımından Çağman Çatay olmuştu. Eleme sonrasında ünlüler ve gönüllüler, Survivor’ın 4 Mart Perşembe 40. bölümünde ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Verilen her ödüle farklı bir hırsla çıkan iki takım, kazanmak için parkurda varlarını yoklarını ortaya koydu. Günün sonunda Survivor’da ödül oyununu kazanan takım, ödülün keyfini çıkardı.

TAKIM KAPTANLARI DEĞİŞTİ

Survivor yeni bölümde ödül oyunu öncesinde takımlarda kaptan seçimi yapıldı. Ünlülerde Barış, bir hafta sonra yeniden kaptan seçildi. Gönüllüler ise bir değişikliğe giderek Hanzade'yi takım kaptanı seçti.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor Türkiye’de ünlüler ve gönüllüler, adada kalma mücadelelerini sürdürürken ödül oyunları ile açlıklarını gidermeye çalışıyorlar. Farklı oyunlar ve farklı parkurlarda ellerinden gelenin fazlasıyla ortaya koyan yarışmacılar, inanılmaz mücadeleler sergiledi. Kaydırakla başlayan havuzda birçok engeli aşan yarışmacılar, finalde üç başarılı halka atışı yapmaları gerekiyordu. Nefes kesen atışlarda başarılı olan yarışmacılar, takımlarına sayıyı kazandırdı. Müthiş bir heyecan içinde geçen oyunda skor 9-8 olunca ünlülerden Melis, gönüllülerden Öykü Uysal parkura çıktı. Bu ikili arasındaki rekabetten kazanan Melis oldu ve ünlüler takımı 10-8 skorla ödül oyununu kazandı.

 Survivor'ın son bölümünde oyunu kazanan ünlüler takımının giysileri ve nevresim takımları yıkanarak temizlenecek. Diğer yandan ise yarışmacılar patates püresi ve patlıcanlı köfte yiyerek karınlarını doyurdu.

 SURVİVOR'DA MARKET OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor yeni bölümde takımlar arasındaki ilk mücadele ödül oyunu için oldu. Bu oyunu kazanan 10-8 skorla ünlüler oldu. Sonrasında ise takımlar, market oyununa çıktı. Bu oyunda iki takımdan dörder yarışmacı, dört ucundan iple tuttukları tepsi üzerinde topları devirmeden parkuru tamamlamaya çalıştı. Koordinasyonun çok önemli olduğu oyunda gönüllüler takımının büyük üstünlüğü vardı.

Gönüllüler takımı, oyunun başında yakaladığı üstünlüğü korudu ve rakibine bir kez daha şans vermedi. Günün sonunda 7-2 gibi farklı bir skorla market oyununu kazanan takım gönüllüler oldu. gönüllüler takımı, ödül olarak ise ekmek ve fıstık ezmesi yanında üçüncü tercihlerini yumurtadan yana kullandı.