Survivor'da yeni eleme adayı belli oldu

Survivor'da yeni eleme adayı belli oldu
Güncelleme:

Survivor All Star'da ünlüler ve gönüllüler arasındaki son mücadelede yarışmanın yeni eleme adayı belli oldu.

Survivor All Star'da yeni bir dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Merve ve Perviz'in sağlık sorunları nedeniyle Survivor'a vedaları ardından, iki hafta boyunca Survivor'da eleme olmayacağı Acun Ilıcalı tarafından yarışmacılara duyurulmuştu. Zorunlu elemelerin hemen ardından gerçekleşen dördüncü dokunulmazlık oyunu ise nefes kesti!
 
SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?
 
Haftanın yeni dokunulmazlık oyunu, 13 Mayıs Cuma akşamı gerçekleşti. Ünlüler ve gönüllüler, geride bıraktığımız haftayı eleme olmadan geçirdi. Gözler dördüncü eleme adayına çevrildi.
 
Bu haftanın 4. dokunulmazlık yarışı hayata geçirildi. Kadınlar yarışını ünlüler kazandı, erkekler mücadelesini de ünlüler takımı aldı ve dokunulmazlık da, ödül de ünlüler takımının oldu.
 
Ünlüler, yemek sofrasında bir araya geldi. Ardından ada konseyine gidildi. Acun Ilıcalı konseyde bir gelişmeyi duyurdu. Ödül oyunlarından birini Survivor Yunanistan takımı ile oynayacaklarını belirtti. Ilıcalı, ''Bu haftaki 3. dokunulmazlıktan sonra Türkiye-Yunanistan yarışmacılarla ödül oyunu oynayacaksınız ve beraber ödüle gideceksini.'' dedi.
 
SURVİVOR ELEME ADAYLARI
 
Survivor'da bu hafta dört dokunulmazlığı da üst üste gönüllüler kaybetti. İlk üç aday; Evrim, Nisa, Bekan oldu.
 
Gönüllüler takımında Nagihan ve Atakan dokunulmaz oldu. Ogeday ve Seda'ya 3 oy çıktı ve açık oylamaya gidildi. Dördüncü eleme adayı, 4 oyla Seda oldu. Böylelikle Survivor 2022'de Seda ilk potasına girdi.
 
Seda, açık oylamada isminin çıkmasının ardından, ''Şaşırmadım zaten olması gerek buydu. Kaybettik. Ben kendi senemde hiç potaya bile girmemiştim. Bu benim ilk potam. '' ifadelerini kullandı.