Survivor'da yeni takımlar açıklandı, ortalık karıştı

Survivor'da yeni takımlar açıklandı, ortalık karıştı
Güncelleme:

Aşk, kavga ve tartışma adasına dönen Survivor All Star'da mavi ve kırmızı takım dönemi başladı. Acun Ilıcalı yeni takımları açıkladı.

Survivor'da ada konseyinde açıklama yapan Acun Ilıcalı, artık ünlüler ve gönüllüler takımlarının yerine mavi ve kırmızı takımların geldiğini duyurdu. Yarışmacılar açıklanan yeni kadrolar karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Geçtiğimiz günlerde kavga eden Nagihan ve Hikmet aynı takımda yer aldı.

Ilıcalı, ada konseyinde, "Takımlardaki değişikliği söylediğim zaman da şaşıracaksınız. Olmaz dediğiniz, tahmin etmediğiniz bazı değişiklikler olacak takımlarda. Burası Survivor, burada herkes değişiklikleri kabul etmek zorunda. Şimdi önemli konu, şu anda yapacağımız değişlik Survivor'ın son değişikliği değil. İlerleyen dönemlerde de takım değişikliği olabilir. Zamanında bir takımın yok olduğunu gördük, bireysele döndü" şeklinde konuştu.

İŞTE MAVİ VE KIRMIZI TAKIMLAR!

Ilıcalı konseyde yeni takımları açıkladı. Buna göre Survivor kırmızı takımda Sema, Merve, Ayşe, Sude, Anıl, Adem, Batuhan ve Barış yer aldı.

Mavi takım ise Nagihan, Sema, Evrim, Nisa, Parviz, Atakan, Hikmet, Ogeday ve Berkan'dan oluştu. 

NAGİHAN-HİKMET AÇIKLAMASI

Survivor'da geçtiğimiz günlerde Nagihan ve Hikmet arasında olaylar yaşanmıştı. Nagihan oyun sırasında Hikmet'e ağır hakaretler etmiş ve ardından ise ödülden yararlanmama cezası almıştı. Yeni takımlarda ise Hikmet ve Nagihan mavi takımda yer aldı.

Acun Ilıcalı ise "Nagihan, açıkcası Hikmet'le yaşadığınız sorunda karşı takımlarda olmanın verdiği negatif enerjinin patlaması oldu. Çok eski arkadaşlığınız var, bazı şeyler yaşanmış oldu ama bunun üstesinden gelebileceğinizi düşünüyoruz. Bu gerilimin aynı takımda olduğunuzda süreceğine inanmıyoruz.'' açıklamasını yaptı.