Takipçilerini ikiye böldü: Aleyna Tilki'den kalça dansı!

Güncelleme:

Uludağ’da sahne alan Aleyna Tilki, giydiği kıyafet ve danslarıyla sosyal medyada gündem oldu.

Uludağ'da gerçekleşen Türkiye'nin en büyük kış ve gençlik festivali olan ve Bitexen ana sponsorluğunda gerçekleşen Winterfest için yapılan anketlerde öğrencilerin sahnede görmeyi en çok istediği isim Aleyna Tilki olmuştu. Dün sahne alan Aleyna Tilki hayranlarına gecenin geç saatlerine kadar eğlence dolu anlar yaşattı. 25'inci kez düzenlenen Winterfest bu yılda Uludağ'da binlerce üniversiteli gencin katılımıyla gerçekleşti.

DANSIYLA DİKKAT ÇEKTİ
Tüm biletleri günler öncesinden tükenen buna rağmen izdihamın yaşandığı konserinde Aleyna Tilki, inanılmaz bir performans sergileyerek kendisini dinleyenleri coşturdu. Sahnede dört dansçı eşlik ettiği Aleyna Tilki, fiziği ve danslarıyla göz kamaştırdı. Hatta genç şarkıcı bir ara yaptığı kalça dansıyla da tüm dikkatleri üzerine çekti.

"EĞLENMEYİ ÇOK ÖZLEDİM"
Öte yandan Aleyna Tilki Hayranlarına, "Bu gece çok eğleneceğiz. Ne kadar özledim bende eğlenmeyi gerçekten ya. Yeni yeni başladık sahnelere tadını çıkartalım bu gecenin. Arabesk var, pop var, rap var, yabancılar var o yüzden istek şarkı almıyorum" dedi.