Tamer Karadağlı, yeni sevgilisini kızıyla tanıştırdı

Tamer Karadağlı, yeni sevgilisini kızıyla tanıştırdı
Güncelleme:

2007’de boşandığı Arzu Balkan’dan Zeynep adında bir kızı olan Tamer Karadağlı’nın kalbi uzun zamandır boştu. 53 yaşındaki oyuncu, 39 yaşındaki sosyal medya fenomeni Didem Ceran ile aşk yaşamaya başladı.

Tamer Karadağlı, kızı Zeynep ve Didem Ceran, önceki akşam Yeniköy’deki Gazebo’da yemek yedi.

Posta'dan Hakan Kırarslan haberine göre; sevgilisini kızı Zeynep ile tanıştıran Tamer Karadağlı, çıkışta habercilerin sorularına cevap vermedi.

Didem Ceran ise “Beni neden çekiyorsunuz, ünlü değilim ki” dedi.

Didem Ceran, 2011’de Survivor’a katılıp ilk turda elenmişti.

Ceran, YouTube’daki skandal videolarıyla da çok kez gündeme geldi.

Arzu Balkan ile evli olduğu dönemde eşini aldatan ve bu nedenle şantaja da uğrayan Tamer Karadağlı, o dönemde kameraların karşısında yaptığı, "Eşimden ve ailesinden özür diliyorum" açıklamasıyla ilgili yıllar sonra dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.

Karadağlı, "Bazen bazı şeyler olur, sonuçlarına katlanırsınız. O zamanki özür açıklamasını belki de baskıyla yaptım. Benim kimseye verecek hesabım yok sadece karıma hesap veririm ve karım bana hesabı sorabilir. Aksi takdirde herkes sizin hayatınıza karışmaya başlarsa herkesin de sizin hayatınıza karışma hakkı olur. Bunun da çok doğru olduğuna inanmıyorum" dedi.

Evlilik sizi neden korkuttu sorusuna ise şu yanıtı verdi; "Şundan, bundan dolayı demek çok doğru değil. İki ayrı insanın aynı ev içinde birlikte yaşıyor olması beni korkutuyordu. İki insanın aynı evin içinde yaşaması aslında çok zor. Belki de ben kendime güvenemiyorum. Annemle babamın ayrılığından dolayı mı bilmiyorum. Ben bunu sürdüremeyenlerden biriyim."