Tarkan: Türk erkeğinin kalıbına aykırıyım ama...

Tarkan: Türk erkeğinin kalıbına aykırıyım ama...

Megastar Tarkan'ın hayatını anlatan kitapta dikkat çeken ayrıntılar var...

16 yıl avukatı ve sırdaşı olan Süheyl Atay ile usta gazeteci Ali Eyüboğlu'nun hazırladığı ve iki hafta önce piyasaya çıkan "Bir Megastar:Tarkan" adlı kitapta ünlü sanatçının çarpıcı açıklamaları yer alıyor.

"Türkiye'de konserine gideceğim birisi yok" diyen Tarkan, "Müziğini sevgiyle, iştahla dinleyeceğim biri yok. Olmasını isterdim. Konser performansları düşük. Kasetlerdeki performans sahnede yok" dedi.

79-001.jpg

Megastar Tarkan'ın açıklamalarından bazı bölümler şöyle:

"Türk erkeğinin kalıbına çok aykırı bir erkek var sahnede. Yumuşak olarak nitelendirmemek lazım, öyle değilim. Bana orada (sahnede) ne oluyor bilemiyorum. Ancak öyle olmadığımı biliyorum.

"ÜÇ-DÖRT ÇOCUĞUM OLABİLİR"

Bu dünyaya yararlı bireyler bırakmak istiyorum. İyi bir baba olacağımı hissediyorum. 3-4 çocuk olabilir. Olabildiği kadar çok. Gerekli sevgiyi verebildiğim sürece neden olmasın.

"SİBEL CAN'A ÖNCE AŞIK OLDUM, SONRA KIZDIM"

17 yaşında Maksim'de izlediğim Sibel Can'ın dansına aşık oldum. 'Bir defa onunla karşılıklı göbek atmak isterim' dedim. Ardından 'Kocamdan izin çıkarsa belki olur' boyutuna geldi iş. Buna çok kızdım.

"ALKIŞ SESİ, KADININ VE CİNSELLİĞİN ÖTESİNDE"

Müthiş bir şey alkış sesi. Sahneye çıktığımda dakikalarca duruyorum, gözlerimi yumup dinliyorum. O ses her şeyin ötesinde. Feci bir şey. Kadından, cinsellikten öte bir şey.

"TÜRKİYE'DE KONSERİNE GİDECEĞİM BİRİSİ YOK"

Türkiye'de konserini dinlemek için yırtınacağım, müziğini sevgiyle, iştahla dinleyeceğim biri yok. Olmasını isterdim. Konser performansları düşük. Kasetlerdeki performans sahnede yok."