Tatyana Tsvikeviç nasıl tesettüre girdi ?

Tatyana Tsvikeviç nasıl tesettüre girdi ?

Müslümanlığı seçen model ve oyuncu Tatyana Tsvikeviç'ten Nihat Hatipoğlu'na teşekkür.

Aysha dergisinin Şubat sayısına konuk olan model ve oyuncu Tatyana Tsvikeviç; Müslüman olma süreci ve hayatının bilinmeyen yönlerini anlattı:

"Aslında Müslüman olmak ya da din değiştirmek gibi bir düşüncem yoktu. Her şey beş sene önce kendi hayatımı sorgulamaya başlayınca değişti. 'Ben kimim, neyim, neler yaşıyorum?' diye çıkmaza girdim. Sonra da karşıma Nihat Hatipoğlu çıktı. Onu dinlemeye başladıktan sonra sorularımın bütün cevaplarını buldum. İki yıl boyunca kendimi buna hazırladım ve Müslüman olmayı içimde hazmederek istedim. İslamiyet'in ruhuma, yüreğime ve inancıma yani kısaca bana daha yakın olduğunu anladım. Müslüman olduktan sonra hayatımda yeni bir sayfa açtım ve adım artık Sedef."

İşte Tatyana Tskikeviç'in açıklamaları:

Müslüman olmaya karar verdikten sonra hemen annemi aradım. Annem sadece 'Sen nasıl mutlu ve huzurlu oluyorsan o yolu seç, ben senin yanındayım' dedi. Herkes çok sevindi tabii. İlk soruları şu oldu: "Biri için mi, aşık olduğun bir adam mı var, onun için mi Müslüman oldun?" "Tabii ki hayır; istediğim için, kendim için Müslüman oldum" dedim. Buna çok şaşıranlar da oldu. Müslüman olduğum gün benim doğum günüm artık.

Evde fazla zaman geçirmeyi çok seviyorum. Evde günlerce yalnız oturabilirim. Bol bol film seyrediyorum. Spor benim felsefem oldu. Arkadaşlarla evde yemek yemek ve sohbet etmek, bazen doğayla baş başa kalmak benim için huzur demek.

Son dönemde Türk sinemasının ciddi bir ilerleme süreci yaşadığını düşünüyorum. Daha önce yer aldığım başarılı projelerin ardından açıkçası bana da birçok teklif geliyor. Doğru projelere daima açığım çünkü sinemadan aldığım hazzı anlatmam imkansız. Bu arada son zamanlarda izleyicinin sinemaya bu kadar ilgi göstermesi de beni çok mutlu ediyor. Bu da bizim sektörün ayakta durmasını sağlıyor, ayrıca yapım şirketleri daha üretken oluyor. Şu an görüşme yaptığım iki ayrı proje var.