Tekneyle kadına çarpan ünlü oyuncudan açıklama

Tekneyle kadına çarpan ünlü oyuncudan açıklama
Güncelleme:

Bodrum'da süra teknesiyle bir kadına çarparak ağır yaralanmasına neden olan usta oyuncu Göksel Arsoy'un oğlu Gökhan Arsoy, ''Çok üzgünüz, yanında olacağız'' diye konuştu.

Bodrum'da tatil yapan Yeşilçam'ın yıldızı Göksel Arsoy'un oğlu Gökhan Arsoy'un sürat teknesi ile çarptıktan sonra kaçtığı iddia edilen kazada bir kadaın ağır şekilde yaralanmıştı. Kaza sonrası gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı söylenen Gökhan Arsoy, üzücü olayla ilgili ilk kez konuştu.

Bodrum'da denizde dehşet ! Ünlü oyuncunun oğlu gözaltına alındıBodrum'da denizde dehşet ! Ünlü oyuncunun oğlu gözaltına alındı

"FARKINDA BİLE DEĞİLİZ"
Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Göksel Arsoy'un kendisi gibi oyuncu olan oğlu Gökhan Arsoy, yaşanan kaza hakkında şunları söyledi; "Cumartesi günü eşim Taylan Kümeli ile her gün gittiğimiz yoldan giderken, bir hanımefendi kendi teknesinden 30 metre açıkta sırtüstü yatıyormuş. Biz de görmedik ayaklarına çarpmışız hanımefendinin. Farkında bile değiliz. Sonra eşimle kıyıya geldik. Ardından sahil güvenlik aradı ve bizi çağırdılar. Olayın ne olduğunu orada öğrendik" dedi.

Tekneyle kadına çarpan ünlü oyuncudan açıklama - Resim : 2

"HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ"
"Çok üzgünüz, yanında olacağız" Sözlerini sürdüren Arsoy, "Ayaklarına kazayla çarptığım hanımefendinin operasyon geçirdiğini öğrendik. Şu anda durumu çok iyi. Üç gün sonra taburcu olacak. Kendisini ziyaret ettik. Her zaman yanında olacağımızı kendisine illettik. Yaşanan bu kazadan dolayı çok üzgünüz" ifadelerini kullandı.

Tekneyle kadına çarpan ünlü oyuncudan açıklama - Resim : 3