Türkiye güzeli tartışma yarattı

Türkiye güzeli tartışma yarattı

Türkiye güzeli seçilen Ecem Üzgör, sosyal medyayı ikiye böldü. Güngör Türkiye'yi temsil ettiği yarışmada dereceye girememişti.

Ecem Üzgör, yarışmadan günler sonra sosyal medyada olumlu ve olumsuz görüşler üzerinden oldukça ses getirmeye başladı.

Kötü yorumlar aldığı kadar sosyal medyada iyi yorumların da yapıldığı görüldü. Bazı kullancılar Ecem Üzgör'ün fiziğinin yarışma temsili için yeterli düzeyde olduğu görüşünde.

screenshot_3-064.jpg

İngiltere’de yaşayan Türk model Ecem Uzgör, Almanya’nın Bremen kentinde yapılan dünyanın en büyük modellik yarışması Top Model of the World’de Türkiye’yi temsil etmişti.

1,76 boyunda, 52 kilo ve 82/65/86 beden ölçülerine sahip olan 25 yaşındaki Ecem Uzgör, 26 Ağustos Cuma gecesi 40 ülkeden birbirinden başarılı modellerin katıldığı dünyanın en iyi modeli yarışmasında Türkiye için yarıştı.

Dünyanın en saygın modellik yarışmasında Türkiye’yi temsil etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Uzgör, yarışmada herhangi bir derece elde edemedi.

1296122_c6fc2d33dfe0a53e242515992dbedfd8.jpg

ECEM UZGÖR KİMDİR?

Ecem Uzgör 25 yaşında Bursa doğumludur. 8 yıldır Londra'da yaşamakta olan, Roehampton Üniversitesi’nde İngilizce öğretmenliği okumuş. İngilizce ve İspanyol dili bilmektedir. 11 yaşından beri keman çalmaktadır, Yalova orkestasında 3 yıl yer almıştır. Ayrıca Londra da 1 yıl boyunca Cinderella müzikali ve Godspell müzikalinde rol almıştır. 1999 yılında Marmara depremini Yalova'da yaşayan vatandaşlarımızdandır. Ve bunun etkilerini atlatmak için Ankara'da 1 yıl yaşamıştır. Lise eğitiminden sonra azimle çalışarak kendini hem müzikal anlamda geliştirmeye devam etmiş ve Londra'da bulundan Roehampton Üniversitesi'nde burslu eğitim kazanmıştır.

Üniversite yıllarında modellik ile tanışmış ve profesyonel anlamda bu mesleği de bileğine altın bilezik olarak takarak, İngiltere'de oturum hakkı almıştır. Dünyaca ünlü Elite Model'ın kendisini keşfetmesi ile London Fashion Week, Pakistan Fashion Week, Essex Fashion Week, Harrods Catwalk Show gibi pek çok defilede modellik yapmıştır. Miss Asia Pacific World yarışmasında Türkiye'yi temsil etmiştir. Yarışmaya 40 ülke katılmıştır.