Türkiye yanıyor kiminin derdi ise Kerimcan Durmaz

Türkiye yanıyor kiminin derdi ise Kerimcan Durmaz

Dolar almış başını gidiyor, Adana'da canlarımız yanıyor, askerimiz DEAŞ'a esir düşüyor, FETÖ ihanet ateşine odun atıyor ama kimi ne? Türkiye'nin diğer gündemi Kerimcan Durmaz.

Türkiye olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz. Bir yanda terörle mücadele diğer yanda ekonomik gelişmeler ve birbiri ardına gelen acı haberler sıkıntılarımızı kat be kat artırıyor.

'Acı listesi' yapmaya kalkmaz sayfalar almaz. O kadar çok ki hangi birini yazalım.

Ama böyle bir durumda maalesef sosyal medyada günün en çok konuşulan konusu Kerimcan Durmaz oldu.

Neymiş! Beyfendinin sahne aldığı mekanda olay çıkmış. Bir kaç soytarı silahla havaya ateş açmış. Tam o sırada Kerimcan Durmaz dışarı çıkarılırken ayağı burkulmuş ve "ufff" olmuş.

Sosyal medya bu olayla kelimenin tam anlamıyla yıkılıyor. Twitter, Facebook ve Ekşisözlük gibi sosyal medyanın kalp damarlarında ayrı ayrı Kerimcan Durmaz’a saldırıyla ilgili konular açıldı, tartışmalar başladı.

İnsaf, basiret, feraset, vicdan, utanma ve daha aklımıza gelmeyen daha pek çok insani hasleti hatırlatmak istiyoruz. Memleket yangın yeriyken insan Kerimcan Durmaz'ın derdiyle bu kadar dertlenir mi ?

FETÖ, PKK, DAEŞ birlik olmuş ülkemizi parçalamaya çalışıyor. Askerimiz, polisimiz can siperane o alçaklarla mücadele ediyor. Kanlarıyla bedel ödüyorlar. Peki niçin bu fedakarlıklar? Sadece ülkemiz bölünmesin diye. Ama terör örgütlerinin yapamadığını Kerimcan Durmaz'ın peşine düşenler çok güzel yapıyor. Bu memleket kolay kazanılmadı. Ama böyle giderse kolay kaybadeceğiz. 

Lütfen! Hayatın gerçeklerinden bu kadar uzak durmayalım. 

KEDİ 'BİR YERİNİ' GÖRMÜŞ YARA SANMIŞ

Kerimcan Durmaz sana da bir çift sözümüz var: Biraz gözünü ve kalbini aç. Memlekette bu kadar acı varken ortalığa dökülüp ahlayıp poflama. Türkiye'nin doğusunda 2 metre karın altına -20 derecede terörist peşinde koşan askerlimizi ya da yurt yangınında hayatını kaybeden yavrularımızı biraz düşün. Belki düşünüyorsun. Ama ortalıkta bu kadar acı ve gözyaşı varken sözde hayranlarına seslenip 'ayıp oluyor' demek hiç aklına geldi mi ?

Allah hepimize biraz daha izan ve vicdan nasip etsin. 

PEKİ KERİMCAN'A NE OLDU ?

"Ablan star olduğu bebeğim" diyerek bir anda Türkiye'nin gündemine oturan sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ın Samsun'da sahne aldığı mekanda bilinmeyen bir nedenle 2 grup arasında kavga çıktı. Hatta iddialara göre kavgada pompalı tüfekle ateş de edildi.

İşte çıkan bu arbedede Kerimcan Durmaz'ın yaralandığı iddiası sosyal medyayı karıştırdı.

Kerimcan Durmaz ise yaşadıklarını "Ben sahnedeyken birileri beni dışarı çıkardı. Hızla dışarı çıkarken ayağım burkuldu. Boynumu kırdım. Ancak ben silah sesi duymadım. Çıkan kavganın benimle bir ilgisi yok. Şu anda sağlığım iyi ve İstanbul'dayım" dedi.