ÜNLÜ OYUNCU HASTANEYE KALDIRILDI !

ÜNLÜ OYUNCU HASTANEYE KALDIRILDI !

Ünlü sinema ve dizi oyuncusu Oya Aydoğan hastaneye kaldırıldı.

Oya Aydoğan'dan öğlen saatlerinde üzücü bir haber geldi. Sevilen sinema ve dizi oyuncusu Oya Aydoğan'ın dün akşam aort damarının çatladığı anlaşıldı. Oya Aydoğan'ın 10 saattir ameliyatta olduğu, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtiliyor. Oya Aydoğan'ın oğlundan annesinin durumuyla ilgili ilk açıklama geldi.

Hürriyet'ten Cenker Tezel'in haberine göre Yeşilçam'ın yıldız isimlerinden Oya Aydoğan dün akşam rahatsızlandı. Acil olarakUlus’taki Liv Hospital hastanesine kaldırılan Aydoğan'ın aort damarında çatlak olduğu belirlendi. Doktorların hemen müdahale ettiği Aydoğan'ın, 12 saat süren ameliyatın ardından müşahede altına aldındığı öğrenildi. Doktorlar tarafından yapılan açıklamada ünlü oyuncunun sağlık durumunun ciddi ve hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi... Kötü haberi alan Orhan Gencebay ve Bülent Ersoy hemen hastaneye geldi

OYA AYDOĞAN'IN OĞLUNDAN AÇIKLAMA

Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur hastanede yaptığı ilk açıklamada 'Annem gece bir şeyler yerken boğazına kaçıyor, onu çıkarmak için bayağı uğraşıp damarı zorluyor ve damarı çatlatıyor, şu an ameliyattan çıkmak üzere biz de gerekli bilgiyi alacağız, yoğun bakıma alacaklar annemi' dedi.

Etiketler hastane oya aydoğan