Ünlü oyuncu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu hayatını kaybetti
Güncelleme:

Amerikalı oyuncu Bo Hopkins, 80 yaşında hayatını kaybetti. Oyuncu, son olarak 2020’de "Hillbilly Elegy" filminde rol almıştı.

American Graffiti", "The Wild Bunch", "Midnight Express" ve "The Getaway" yapımlarıyla tanınan ABD’li oyuncu Bo Hopkins, geçirdiği kalp krizi nedeniyle 80 yaşında hayatını kaybetti. Hopkins’in ölüm haberi, “Bo'nun vefat ettiğini duyurmaktan dolayı büyük üzüntü içerisindeyiz. Bo, dünyanın dört bir yanından hayranlarından mesajlar almayı çok severdi ve son birkaç yıldır yanıt veremese de her mesajınızı görüyor ve her birinizden haberdar olduğu için memnun oluyordu” sözleriyle paylaşıldı.

Hollywood Reporter'ın haberine göre, Hopkins'in eşi Sian Eleanor Green, Hopkins'in Van Nuys, California'daki Valley Presbyterian Hastanesi'nde geçirdiği kalp krizi sonucu öldüğünü doğruladı. 

Hopkins, yarım asırlık kariyeri boyunca 130'dan fazla yapımda rol aldı. Oyuncu, filmlerde aldığı rollerin yanı sıra, NBC'nin 1974 tarihli dedektif drama dizisi “The Rockford Files” ve ikonik “Charlie's Angels” da dahil olmak üzere televizyonda çok sayıda yapımda konuk oyuncu olarak yer aldı. Oyuncu, son olarak 2020’de "Hillbilly Elegy" filminde rol almıştı.