Ünlü oyuncudan AK Parti'ye rest: ''Yazıklar olsun, beni de not edin!''

Ünlü oyuncudan AK Parti'ye rest: ''Yazıklar olsun, beni de not edin!''
Güncelleme:

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in "Bir yıkım siyaseti gerçekleştirseler de bunların hepsine cevap vereceğimiz bir zaman var. Bunları not ediyoruz" şeklindeki açıklamasına oyuncu Caner Cindoruk'tan tepki geldi. "Neyi not ediyorsunuz hemşehrim?" diyen Cindoruk, "Yazıklar olsun size hemşehrim. Beni de not edin" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Caner Cindoruk, AKP Sözcüsü Ömer Çelik'in "Bunları not ediyoruz" sözlerine tepki gösterdi. Cindoruk, "Yazıklar olsun size hemşehrim" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, geçtiğimiz günlerde partisinin genel merkezinde yaptığı açıklamada, "Her ne kadar siyaset yapılmasın diyerekten o bölgeye gidenler neredeyse miting yaparcasına benzer kalıpta sözlerle bir şekilde, bir yıkım siyaseti gerçekleştirseler de bunların hepsine cevap vereceğimiz bir zaman var. Bunları not ediyoruz" demişti.

Ömer Çelik'in sözlerine oyuncu Caner Cindoruk'tan tepki geldi.

Twitter hesabından yaptığı paylaşomda Cindoruk, "Neyi not ediyorsunuz hemşehrim? İnsanların acısını görmezden geliyorsunuz,öfkelerine öfkeyle,parmak sallayarak,hakaretler ederek karşılık veriyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

"Yazıklar olsun size hemşehrim" diyen Cindoruk, "Beni de not edin…" tepkisini gösterdi.