Ünlü oyuncudan Ramo'ya veda mesajı

Güncelleme:

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo'da Yavuz karakterine hayat veren Yiğit Özşener sosyal medyadan diziye veda ettiğini duyurdu.

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo, 25 Aralık Cuma akşamı 26. yeni bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum ve Yiğit Özşener'in başrollerde oynadığı dizinin son bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Yavuz düzenlediği toplantıya herkesi çağırdı. Davetlilerin karşısına çıkmak için hazırlanan Yavuz, Ramo'yu görünce büyük şok yaşadı. Yavuz, Ramo'yu tehdit ederken, Ramo tereddütsüz şekilde Yavuz'u vurarak öldürdü. Ünlü oyuncu Yiğit Özşener de son bölümde Ramo dizisine veda etti.

 YİĞİT ÖZŞENER'DEN RAMO'YA VEDA PAYLAŞIMI

Ramo'dan 26. bölümde ayrılan başrol oyuncusu Yiğit Özşener sosyal medya hesabından veda mesajı paylaştı. Özşener paylaşımında "Dünyalılar! Dünya, gücün değil vicdanın etrafında döner. Ve zaman - hep değilse de sıklıkla – hak edilmemiş payeleri geri almayı da, hak edilmiş ama verilmemiş olanları vermeyi de bilir. Yavuz Bey sizleri selamlar. Perde kapanır. Veda" notunu yazdı.

Ünlü oyuncudan Ramo'ya veda mesajı - Resim : 1