Ünlü rapçi Juice WRLD havalimanında hayatını kaybetti

Ünlü rapçi Juice WRLD havalimanında hayatını kaybetti
Güncelleme:

Son dönemin popüler isimlerinden biri olan rapçi Juice WRLD, havalimanında epilepsi nöbet geçirmesi sonucu yaşamını yitirdi.

All Girls Are The Same, Lucid Girls, Robbery gibi şarkılarıyla bilinen ünlü rapçi Juice WRLD'ün 21 yaşında hayatını kaybetti. Havalimanında hayatını kaybeden rapçinin ölümü herkesi derinden etkiledi.

İLAÇLARINI KULLANMADI
Juice WRLD, gerçek adıyla Jarad Anthony Higgins, ABD'de Chicago Havaalan'ında geçirdiği epilepsi nöbeti sonrasında hayatını kaybetti. Rapçinin bir süredir kullanması gereken ilaçları kullanmadığı için rahatsızlanarak vefat etmesi sevenlerini yasa boğdu.

Ünlü rapçi Juice WRLD havalimanında hayatını kaybetti - Resim : 1

JUICE WRLD KİMDİR?
Gerçek adı Jarad Higgins olan 2 Aralık 1998 doğumlu genç rap sanatçısı Juice WRLD, Amerika'nın Chicago eyaletinde doğmuştur. Interscope Records adlı Amerikan müzik firmasıyla çalışmalar yapmıştır.

Özellikle Lucid Dreams adlı şarkısıyla tüm dünyada ün kazanmıştır ve sevilmeye başlanmıştır. Travis Scott, Lil Uzi Vert, G Herbo ile yaptığı şarkılarla da ünlenmeye devam etmiştir. ColeBennett'in direktörlüğünü yaptığı Lucid Dreams şarkısı 200 milyon izleyici sayısına ulaşmıştır.