Ünlü şarkıcı Selçuk Balcı evlendi

Ünlü şarkıcı Selçuk Balcı evlendi
Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Selçuk Balcı, Ahsen Kartoğlu ile dünyaevine girdi. Düğüne sanat ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Ünlü şarkıcı Selçuk Balcı, geçtiğimiz mart ayında nişanlandığı Ahsen Kartoğlu ile dünya evine girdi. Çift, 24 Ağustos Çarşamba akşamı Ankara’da nikâh defterine imza attı. Bir otelde düzenlenen görkemli düğün töreni, sanat ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerini buluşturdu.

SİYASET VE SANAT DÜNYASINDAN YOĞUN İLGİ
Düğün töreni; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Kütahya Simav Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un yanı sıra sanat dünyasından Hüseyin Turan, Bahadır Tatlıöz, Seyfi Yerlikaya ve Mustafa Eke’nin de aralarında bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğuyla gerçekleşti.

NİKAHI ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI KIYDI
Selçuk Balcı ve Ahsen Kartoğlu, mutlu bir hayat için konukların önünde “evet” diyerek alkışlar arasında nikâh defterini imzaladı. Çiftin nikâhını Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen kıydı. Nikâh şahitliklerini ise Mansur Yavaş, Halil İbrahim Yılmaz ve Kazım Kurt yaptı.

BALAYINA ÇIKMADAN KONSERE ÇIKTI
Konser maratonuna da devam eden Selçuk Balcı, yoğun sahne takvimi nedeniyle balayını erteledi. Ünlü sanatçı 27 Ağustos Cumartesi günü Samsun’da, 28 Ağustos Pazar günü Trabzon’da, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda da İstanbul’da konseri verdi. Balcı daha sonra konserlerine kısa bir mola vererek eşi Ahsen Kartoğlu ile balayına çıkacak.

İHA