Ünlü şarkıcının bitirme tezi olay olacak: 4 kişinin tecavüzüne uğrayacak !

Ünlü şarkıcının bitirme tezi olay olacak: 4 kişinin tecavüzüne uğrayacak !
Güncelleme:

Şarkıcı Selcan Asyalı, oyunculuk okulundan mezun olup olmayacağına karar verecek olan jürinin karşısında 4 kişinin bir kamyonda tecavüz ettiği kadını canlandıracak.

Şarkıcı Selcan Asyalı, oyunculuğa da yönelerek Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika veren bir oyunculuk okuluna gidiyor.

Selcan Asyalı'nın okul bitirme tezi eylül sonunda. Eğitmenlerinden oluşan jüri karşısında bir kamyonda 4 kişinin tecavüzüne uğrayan bir kadını canlandıracak.

SELCAN ASYALI KİMDİR ?

Selcan Asyalı, 1984 yılında Artvin'de doğdu.

16 yaşındayken, lösemili çocuklar yararına Kütahya'da düzenlenen bir organizasyonda ilk kez sahneye çıktı. Profesyonel olarak ise 18 yaşından beri sahnelerde yer alan Selcan Asyalı, Gazi Üniversitesi'nde okuduğu yıllarda 4 yıl korolara katılarak müzik çalışmalarında bulundu.

Selcan Asyalı, 2016 yılında Avrupa Müzik etiketiyle Helal Et adlı ilk stüdyo albümünü çıkardı. Tamamen yeni bestelerden oluşan albümünde; Aysel Gürel, Ersay Üner, Ayla Çelik, Gökhan Tepe, Emirkan, Şebnem Sungur, Ravi İncigöz, Yasemin Pulat, Cüneyt Tek, Reşit Gözdamla gibi isimlerle çalıştı.

Selcan Asyalı, albümünden ilk çıkışını Nadir Bekar yönetmenliğinde kliplendirilen ve Ersay Üner'e ait olan Seni Severdim şarkısıyla yaptı. İkinci klip çalışmasını ise albümün isim şarkısı olan ve sözleri Şebnem Sungur'a, bestesi Ayla Çelik'e ait olan Helal Et adlı şarkıyla yaptı.

2017 yılının yaz aylarında ise Zor Gibi şarkısının video klibi, dinleyicilere sunuldu.

 

Seçiniz...