Ünlü şarkıcının cenazesinde selfie ayıbı

Ünlü şarkıcının cenazesinde selfie ayıbı
Güncelleme:

Meslektaşı Hakan Altun'un babası Hasan Altun'un cenazesine katılan şarkıcı Reyhan Karaca, cenazede selfie yapmaya çalışan bir kadının telefonunu elinden aldı.

Son dönemde ünlü isimlerin katıldığı cenaze törenlerinde yaşanan 'fotoğraf çekme yarışı'na bir yenisi eklendi. Hakan Altun’un babası Hasan Altun'un son yolculuğuna uğurlandığı cenaze töreninde yaşanan duruma müdahale eden şarkıcı Reyhan Karaca, o anların hikayesini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. 

"BENİ DURDURMASALAR...."

Cep telefonuyla yaşanan acıya aldırmadan fotoğraf çekmeye çalışan kadının telefonuna el koyan Reyhan Karaca, "Babasını,canını kaybetmiş bir adamın o halinin fotoğrafını çekmek için camiye gelip, fırsat kollayan kadının elindeki telefona müdehale ettim. Cenazelere gidip artistlerle fotoğraf çekmeye çalışan saygısız insanlar! Hadi ölüye ve ailesine saygınız yok, Allah'tan utanın. Kadın kalabalığı yarıyor ve cenaze sahibi acıdan perişan, burnuna teli sokuyor. İşte o an mantığımı kontrol edemem ben! Elinden telefonu alırım. İnsanların acılarına saygınız olsun. Orası konser alanı değil" ifadelerini kullandı.

Telefonunu elinden aldığı kadına 'ayıptır' dediğini belirten Reyhan Karaca, "Selfie yapmak için insanları zorluyorsunuz! Azar işittiğinizde de 'tu kaka bunlar' oluyor. Bunu niye mi yazdım? Yapanları uyarın diye, biraz ahlak biraz saygı diye. Cenaze namazı kılınırken, telefonları ortadan kaldırın diye. Bu tanınmış insanların da, ailesinden yakınını kaybettiğinde bayılmaya, bağırarak ağlamaya, acısını yaşamaya, dostlarıyla kucaklaşmaya hakkı var. Basın mensubu arkadaşların bile saygı gösterip kameralarını kapattığı o anları sizin çekip ‘hatıra’ diye yayınlamaya hakkınız yok, ayıptır! Kimse kusura bakmasın, yanımda beni durdurmasalar farklı tepkim de olabilirdi. Sadece telefonu elinden çekip 'ayıptır' demekle yetindim" tweetlerini attı.

Ünlü şarkıcının cenazesinde selfie ayıbı - Resim : 1