Vücudunu gören şoka giriyor: ''Kocamınki küçük olabilir''

Vücudunu gören şoka giriyor: ''Kocamınki küçük olabilir''
Güncelleme:

Rus dünya şampiyonu vücut geliştiricisi Nataliya Kuznetsova, 10 yıl önce tanıştığı kocasının kendisinden küçük pazılara sahip olmasına önem vermediğini sevgi ve desteğin onun için değerli olduğunu söyledi.

Rus dünya şampiyonu vücut geliştiricisi Nataliya Kuznetsova, on yıl önce tanıştığı 42 yaşındaki kocası Yusif Eyvazov'un ondan daha küçük pazıya sahip olmasını da umursamıyor. Çünkü ona göre önemli olan 'karşılıklı sevgi ve destek.'

14 yaşında spora başlayan Rus vücut geliştirici Nataliya Kuznetsova, kaslı vücudunu görenleri hayrete düşürüyor. 15 yaşında Zabaykalsky Krayı bölgesinin şampiyonu olan aşırı kaslı vücuduyla erkeklere taş çıkartan Kuznetsova'nın açıklamaları da vücudu kadar çarpıcı.

Vücudunu gören şoka giriyor: ''Kocamınki küçük olabilir'' - Resim : 1

'ÜRKEK KÜÇÜK BİR FARE GİBİYDİM'

Moskova'da yaşayan Natalya Kuznetsova, kadınlara kendilerine güvenmelerini öğütlüyor. Spor yapmaya başlamadan önce 'ürkek küçük bir fare' olduğunu da ekliyor. Spor yaparken kaslı vücudunu Instagram hesabından hayranlarıyla paylaşmaktan geri durmayan Rus vücut geliştirici Nataliya Kuznetsova'nın Instagram'da 534 bin takipçisi bulunuyor.

Vücudunu gören şoka giriyor: ''Kocamınki küçük olabilir'' - Resim : 2

PAYLAŞIMLARINA BEĞENİ YAĞIYOR

Paylaşımlarına binlerce beğeni ve yorum gelen Rus vücut geliştiricinin vücudu özellikle uzun yıllarını vücut geliştirmeye harcayan erkekleri kıskandırıyor. İşte Nataliya Kuznetsova'nın Instagram paylaşımlarından bazıları...