Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'ye göre koronavirüsün tek faydası var

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'ye göre koronavirüsün tek faydası var
Güncelleme:

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle adından sık sık söz ettiren oyuncu Eda Ece, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Ece'nin "Coronanın tek faydası bu" sözleri ise dikkat çekti.

Oyuncu Eda Ece, özellikle Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız Argun karakteriyle herkesin gönlüne taht kurmayı başardı. Şimdilerde karantina günlerini evde geçiren Ece, yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekmeye devam ediyor.

'CORONANIN TEK FAYDASI BU'

Ünlü oyuncu, son olarak Twitter hesabından Çin'de yaşanan bir haberi paylaşarak isyan etti. Eda Ece, "Her tür hayvanı yedikleri için gerçek hayvanseverler yıllarca Çin'i lanetledi. Neyseki bu vicdansızlık sona eriyor!!! Coronanın tek faydası bu!!! İnsan doğadan üstün değildir!!!!!!!" ifadelerini paylaştı. Ece bu sözleriyle hayranlarından binlerce beğeni aldı.

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Öte yandan Yasak Elma dizisinin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Dizinin yapımcısı Fatih Aksoy, dizinin ne zaman yayınlanacağıyla ilgili, "Sezon finaliyle ilgili alınmış bir karar yok. Bu sezon bir daha başlayamayabiliriz de mayısta çekimlere devam da edebiliriz. Hiçbir şey belli değil" açıklamasını yaptı.