Yasak Elma'ya sürpriz transfer!

Yasak Elma'ya sürpriz transfer!
Güncelleme:

Savaşçı dizisinde Yüzbaşı Kaan Bozok karakterini canlandıran Berk Oktay, diziden ayrıldığını açıkladı. Sosyal medya hesabından veda paylaşımı yapan ünlü oyuncunun yeni dizisi de belli oldu.

Fox TV'nin sevilen dizisi Savaşçı, 99. bölümünden sonra ekrana ara vermişti. Dizinin akıbeti henüz belirsizliğini korurken, başrol oyuncusu Berk Oktay ise Savaşçı'dan ayrıldığını açıkladı. Berk Oktay'ın yeni adresi ise aynı kanalda yayınlanan Yasak Elma dizisi oldu.

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk'ün oturduğu; başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Talat Bulut, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç ve Gökhan Alkan'ın paylaştığı Yasak Elma'ya Erdal Özyağcılar'ın ardından katılan Berk Oktay, Çağatay karakterini canlandıracak.

'KOL KIRILIR YEN İÇİNDE KALIR'
Pandemi nedeniyle ekranlara ara veren 'Savaşçı' dizisinden ayrılan Oktay, sosyal medya hesabından da bir veda mesajı yayınladı:

"Herkese merhabalar. 99 bölüm boyunca ekranda kalıp, zirvede yer alma başarısı göstermiş, çekimlerine ilk başladığımız günden itibaren büyük bir özveriyle ve üzerimde taşıdığım üniformanın hassasiyetiyle çalıştığım ve başarısında pay sahibi olduğumu düşündüğüm Savaşçı adlı dizimizden ayrılma kararı aldım. Bu kararımın gerekçeleri hakkımda spekülatif bir açıklama olmadığı müddetçe, iş ahlakım sebebiyle 'kol kırılır, yen içinde kalır' prensibimde saklı kalacaktır.

Öncelikle bana sonuna kadar güvenen, kalemiyle Savaşçı'yı Türk Askerinin bir manifestosu haline getiren, yarattığı ve üzerime biçtiği Kağan Bozok karakteri ile Sarı Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının yolundan giden Türk Askerimizi ekrana yansıtan, bizlere Anıtkabir de üniformamızla saygı duruşunda bulunma şerefini yaşatan senaristimiz sayın Süleyman Çobanoğlu abime ve hikayeleri ve kalemleriyle muhteşem işler çıkartan Gül Güzelkaya ve Gülizar Vatanlar hanımefendilere, işin başladığı ilk günden beri başımızda duran ve bizleri Kılıç Timi haline getiren abimiz her şeyimiz büyük komutanımız 'Şeşe' abime Bülent Şevket, neler yaşadığımızı biz biliriz 4 sezon boyunca bu işe eli değip gerçek birer Savaşçı olan, işin gerçek sahibi tüm oyuncu arkadaşlarıma, tabii ki 'Kılıç Timi' ne, zorlu şartlarda kahrımızı çeken, ve 1 hafta gibi kısa bir sürede harika işler çıkartan tüm yönetmenlerime ve ekip arkadaşlarıma ve son olarak ama en büyüğü olarakta yaptığımız işi benimseyip bizlere alkışıyla güç veren ve evlerine kabul eden tüm seyircimize sonsuz teşekkür ederim... Yeni yolculuklarda görüşmek dileğiyle. 'Kılıç gidiyoruz'.."