Yasemin Kaya Allen sapığını ifşa etti

Yasemin Kaya Allen sapığını ifşa etti
Güncelleme:

Yasemin Kaya Allen, bir süredir kendisini sosyal medya hesabından taciz eden sapığını ifşa etti. Allen "Şu adam bana uzun zamandır tecavüz etmek istediğini söylüyor" dedi.

Son zamanlarda ekranlarda göremediğimiz oyuncu Yasemin Kaya Allen, kendisini uzun zamandır rahatsız eden, sapıkça mailler atıp tecavüz etmek istediğini söyleyen tacizcisini ifşa etti.

Birçok dizi ve projedeki başarısıyla adından söz ettiren güzel oyuncu Allen’a dadanan sapık, bir süredir taciz mesajları atıyormuş. Bu durumdan artık rahatsız olan Allen, Twitter hesabından sapığın fotoğrafını ve mesajlarını paylaştı.

Yasemin Kaya Allen, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Şu adam bana uzun zamandır tecavüz etmek istediğiyle alakalı e-mailler atıyor, mail yoluyla taciz ediyor. Tip aşağıda. Tanıyan varsa haberiniz olsun sapıktır” dedi.

Güzel oyuncu, bu kişiyi engellemesini söyleyenlere ise şu cevap verdi: “Engöllö götsön” yazacaksanız yazmayın. Engelledim zaten. Her gün atıyor neredeyse. Bu adamın gerçekten tanıdığı kadınlara ne yapabileceği konusunda endişeliyim ve uyarmak istedim.”

Yasemin Kaya Allen sapığını ifşa etti - Resim : 1

Yasemin Kaya Allen: 'İnandığın kadar aşıksın'Yasemin Kaya Allen: ''İnandığın kadar aşıksın''

Yasemin Allen'ın 'yılanlı dansı' olay olduYasemin Allen'ın 'yılanlı dansı' olay oldu

Yasemin Allen tatil pozlarıyla büyülediYasemin Allen tatil pozlarıyla büyüledi