Yasin'den arkadaşlarına sert çıkış

Yasin'den arkadaşlarına sert çıkış
Güncelleme:

Tansiyonun bir an olsun düşmediği Survivor adasındaki oyuna yine Yasin damgasını vurdu. Yasin 'Bir de kardeşiz, dostuz dersiniz... İşinize bakın' diyerek bağırdı.

Temmuz ayında final yapmaya hazırlanan Survivor'da ödüller her geçen gün biraz daha büyüyor. Cemal Can, Nisa, Berkan, Barış, Sercan, Elif ve Yasin'in yarışmacı olarak kaldığı Survivor'da dün gece ödül oyunu oynandı. Kazanan yarışmacının SUV araç ile ödüllendirileceği gecede, yarışmacılar annelerinin kendileri hakkındaki sorulara verdikleri yanıtları tahmin etmeye çalıştı.

Annesinin 'Nisa taksit mi yapar, peşin mi alır' sorusuna verdiği 'taksit' yanıtı ile şoke olan Nisa, kızgınlığını uzun süre üstünden atamadı.

Yasin ise annesinin "Lahmacunu mu daha çok sever, pizzayı mı?" sorusuna verdiği 'Pizza' yanıtına sinirlendi. Annesinin, kardeşinden etkilendiğini söyleyen Yasin 'Birbirimizi hiç tanımamışız' dedi.

15 soruluk yarıştan Elif ve Berkan 13 doğru yaparak galip ayrıldı. Finale kalan ikili lüks araç için mücadele etti. İkili bir Survivor klasiği haline dönüşen oyun için aracın başına geçti. Elif, yarışta Berkan'ı 3-2 yenerek ödülün sahibi oldu.

Elif, Survivor'ın başlarında oynanan ödül oyununda Mert ile birlikte aynı aracı kazanmıştı. Bu Elif'in Survivor'dan kazandığı 2. araba oldu.

SESLER YÜKSELDİ

Survivor'ın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Elif, Sercan ve Yasin'den oluşan kırmızı takım, Berkan, Cemal, Nisa ve Barış'tan oluşan mavi takımın karşısına geçti.

'İŞİNİZE BAKIN!'

Uzun süredir cezalı olduğu için ödüllerden faydalanamayan Yasin, parkurda arkadaşlarına tepki gösterdi. Yasin 'Bir de kardeşiz, dostuz dersiniz... İşinize bakın' diyerek bağırdı.