Yılanların Öcü'nde o gerçek açığa çıktı !

Yılanların Öcü'nde o gerçek açığa çıktı !

Kara Bayram, Fatma'nın hamile olduğunu öğrendi.

Çarşamba akşamlarının fenomeni Yılanların Öcü, bu hafta yine birbirinden sürpriz gelişmeleriyle izleyicileriyle buluştu. Koliba Film imzalı dizi, heyecan dolu bölümüyle dün akşam herkesi Show TVekranına kilitledi.

Yılanların Öcü’nün dün akşam Show TV’de yayınlanan yeni bölümünde; Yeni evlendiği Bayram’ın kendinden neden uzak durduğunu anlamaya çalışan Hatçe, kocasının gönlünün başkasında olduğunu anladı. Tarlada Fatma ile karşılaşan Bayram ise, Fatma’nın rahatsızlandığını farkederek peşinden koştu. Fatma’yı hastaneye yetiştiren Bayram, sonunda Fatma’nın hamile olduğu gerçeğini öğrendi.

Fatma’nın hamile olduğunu öğrenen Bayram bundan sonra ne yapacak ? Hatçe, Fatma ve Bayram ile ilgili bu gerçeği öğrenecek mi ? Haceli, Fatma ve Bayram’ı bir arada görünce ne yapacak ? HepsiYılanların Öcü’nün Çarşamba akşamı Show TV’de yayınlanacak yeni bölümünde cevabını bulacak.

Yönetmenliğini Cemal Şan’ın üstlendiği Yılanların Öcü’nün güçlü oyuncu kadrosunda; Cemal Toktaş, Hande Soral, Ahmet Varlı,  Rüçhan Çalışkur  Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil, Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Ceyda Kasabalı, Burak Can, Nalan Örgüt, Süleyman Karaahmet, Sibel Şişman, Aycan Koptur ve Gözde Çığacı  rol alıyor.