Yıldız Tilbe de WhatsApp sildi: ''Ağzı bozuk konuşmalarım vardı''

Yıldız Tilbe de WhatsApp sildi: ''Ağzı bozuk konuşmalarım vardı''
Güncelleme:

''WhatsApp'ı siliyoruz'' kampanyasına Yıldız Tilbe de katıldı. Ünlü şarkıcı, ''Yakın arkadaşlarımla ağzı bozuk konuşmalarım vardı'' diyerek uygulamayı sildiğini duyurdu.

WhatsApp, 4 Ocak'ta "Gizlilik İlkesi"ni güncellemiş ve kullanıcılarına güncellenen ilkeleri kabul etmeleri için bildirim yollamıştı. Hesap bilgileri, mesajlar, konum bilgileri gibi birçok verinin Facebook'a ait şirketlerle paylaşılmasını içeren yeni koşulların onayı için kullanıcılara 8 Şubat'a kadar süre vermişti. WhatsApp, yeni koşulların kabul edilmemesi durumunda uygulamanın kullanılamayacağını belirtmişti. Bu kararın üzerine binlerce kişi uygulamayı telefonlarından silerek yeni mesajlaşma uygulamalarını kullanmaya başladı.

"WHATSAPP'TA KİMSE KALMAYINCA BEN DE SİLDİM"
WhatsApp gündemi sürerken ünlü isimler de uygulama değişikliğine gidiyor. Her zaman yaptığı açıklamalarla gündeme gelen ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe de WhatsApp'la ilgili Twitter hesabından peş peşe paylaşımlar yaptı. Uygulamayı sildiğini söyleyen şarkıcı, "WhatsApp'tan kaçan kaçana. Tanıdığım hiç kimse kalmamış WhatsApp'ta. Ben nasıl kapatacağımı bilmiyorum, bu ne zulümdür. WhatsApp'ı sildim; gizlim saklım yok, yakın arkadaşlarımla ağzı bozuk konuşma ve yazışmalarım vardı. Duymadığınız şeyler değil fakat yine de sildim. Twitter'da WhatsApp gibi yaparsa üzülürüm valla inşallah aynı olmaz" dedi.

Yıldız Tilbe de WhatsApp sildi: ''Ağzı bozuk konuşmalarım vardı'' - Resim : 1