Yıldız Tilbe ve Acun Ilıcalı'dan ''ırkçılık'' açıklaması

Yıldız Tilbe ve Acun Ilıcalı'dan ''ırkçılık'' açıklaması
Güncelleme:

O Ses Türkiye çekimlerinin yarıda kalmasına neden olan "ırkçılık kavgası" iddiası için Yıldız Tilbe ve Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi.

O Ses Türkiye'nin yeni jürisi Yıldız Tilbe ve Gökhan Özoğuz arasında yaşandığı iddia edilen kavga, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Çekimlerin iptaline neden olduğu belirtilen kavgaya ilişkin Yıldız Tilbe açıklamalarda bulundu. Tilbe'nin ardından konuya açıklık getiren Acun Ilıcalı ise "Birine ırkçı damgası vurmaya çalışmak iftiradır, ahlak dışıdır" ifadelerini kullandı.

Tilbe sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"Ben ırkçı değilim. Türkçü, Kürtçü, Lazcı, Alevici, Sunnici değilim."
 
"Bana ırkçı diyenler şerefsiz ve net namussuzdur. Bana ırkçı diyen kendisi ırkçıdır."
 
"Anladığım dilde yarışmacı istememi ırkçılık ilan edenler, ırkçıdır. Türkçesi düzgün olsun, dünyanın bütün dillerinde de söylesin sakıncası yok."
 
"Mükemmel sesli bir İspanyola 'Dönülmez Akşamın Ufkunu' nasıl söyleteceğim, söylese ne kadar hissedeceğim? Ses tamam, söz ne olacak? Herkes anlamıyor tabii."
 
"Ben ne olduğumu ve ne olmadığımı biliyorum, Allah da biliyor."

"Çekemiyolar beni işte başka açıklaması yok. Kıskançlığınız bitmeyecek malesef."
 
ACUN ILICALI: "İFTİRADIR, AHLAK DIŞIDIR"

Son günlerde herhalde magazinel yazı malzemesi bulmakta zorlanan bazı arkadaşlar, sevgili Yıldız Tilbe ile ilgili gerçekle hiçbir ilgisi olmayan bir haberi gündeme getirmeye çalışmaktalar. O Ses Türkiye çekimlerinde yaşandığı iddia edilen olayla ilgili söylenenler durduk yerde uydurulan yalan ve çarpıtmadan başka bir şey değildir. Yıldız Tilbe yabancı dil bilmediğini, dolayısıyla yabancı dilde söylenen şarkılarda ifade ve yorum başarısını ölçemediği, bu nedenle de yabancı dilde şarkı söyleyen yarışmacılara dönmediğini söylemiştir. Bu samimi söylemin 'ırkçılık'la ne alakası olabilir. Bundan sonra 'sosyopatça' çarpıtılarak üretilen çirkin senaryoların ise sadece tek bir şeyle alakası olabilir; kötü niyet ve sansasyon yaratma hırsı... Miş'ler ve muş'lar uzerine birine ırkçı damgası vurmaya çalışmak iftiradır, ahlak dışıdır. Keşke değerli sanatçılarımızı iftiralarla acımasızca karalamak yerine, onlara destek olup üretkenliklerini arttırabilsek.

Yıldız Tilbe ve Acun Ilıcalı'dan ''ırkçılık'' açıklaması - Resim : 1

Seçiniz...